ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Πέμπτη η συνάντηση με Παπανικολάου

Κάθε ημέρα που περνά και οι ειδήσεις είναι στην πρώτη… γραμμή για τους νταμπλούχους. Διότι, παρότι το θέμα του Σλούκα δεν έχει κλείσει, σειρά παίρνει εκείνο του Παπανικολάου. Μιας και το συμβόλαιο του αρχηγού έχει λήξει. Κατά συνέπεια, θα γίνει ένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ώστε να υπάρξει συμφωνία. Έτσι θα συνεχιστεί η πετυχημένη συνεργασία. Την Πέμπτη η συνάντηση με Παπανικολάου.

Η συνάντηση με την πλευρά Παπανικολάου

Όπως και να το κάνουμε, το θέμα του «Παπ» είναι εξίσου σημαντικό. Διότι δεν έχει σημασία πώς είναι αρχηγός της ομάδας. Αλλά ένας παίκτης που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ. Ειδικότερα, ένας παίκτης που πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Ωστόσο, στόχος του είναι το συνολικό όφελος. Μιας και ποτέ δεν στέκεται στη δική του απόδοση. Εξάλλου, είναι παίκτης πολύπλευρος. Επομένως ταιριάζει ιδανικά στο «πλάνο» του Μπαρτζώκα. Ακόμα, ο Έλληνας προπονητής έχει κάνει εισήγηση για την παραμονή του παίκτη στο Θρύλου.

Την Πέμπτη το ραντεβού

Λοιπόν, αν και το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές άργησε λίγο, αύριο είναι η σημαντική ημέρα. Διότι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, θα συναντηθεί με τον ατζέντη του «Παπ». Καθώς οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχεια της συνεργασίας τους. Ωστόσο, σε πρώτη φάση έχει παρατηρηθεί μια διαφορά στο οικονομικό. Αλλά δεν δείχνει ικανή να αποτελέσει αιτία… διαζυγίου. Έτσι, στην κουβέντα που θα γίνει, είναι ορατό το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και ο «Παπ» να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα. Την Πέμπτη η συνάντηση με Παπανικολάου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button