ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τιμωρίες -Σκανδαλο για Καραπαπά -Βρεντζο

Δεν έλειπε στον Ολυμπιακό η σφαγή από τον Δανό Κέλετ ήρθαν και τα μεθεόρτια με τις βαρύτατες ποινές σε Καραπαπά και Βρέντζο για να “δέσει” το γλυκό.

Οι αποφάσεις για Καραπαπά -Βρεντζ

 

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο (όχι μόνον στα αποδυτήρια) 6 μήνες στον Καραπαπά χωρίς αυτό να προβλέπεται απο τον κανονισμό. Τιμωρήθηκε απο την έκθεση του διαιτητή για πράγματα που δεν είδε ο διαιτητής, αλλά ο παρατηρητής διαιτησίας,ο γνωστός Μάνταλος!

Όσον αφορά στον Κο Βρέντζο τιμωρήθηκε για την είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών παρότι είχε άδεια απο τον διαιτητή και ήταν παρόντες παρατηρητές και εκπρόσωποι του ΠΑΟ!Αν μη τι άλλο απόφαση που εγείρει ερωτηματικά.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του Πειθαρχικού της Λίγκας:

 

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ (Αντιπρόεδρος), Ι. ΒΡΕΝΤΖΟΣ (Μέλος Δ.Σ.) Δ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Αντιπρόεδρος): – Απαλλάσσει τον 4ο εγκαλούμενο από τις αποδιδόμενες σε αυτόν πειθαρχικές παραβάσεις. – Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο της υπό στοιχεία 1) Α) πράξης. – Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο της υπό στοιχεία 1) Γ) (ι) πράξης καθ’ ο μέρος αφορά μόνο στην είσοδο αυτού στον αγωνιστικό χώρο. – Απαλλάσσει τον 3ο εγκαλούμενο της υπό στοιχείο 1) Α) (ι) πράξης. – Δέχεται κατά τα λοιπά ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις λοιπές αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. – Επιβάλλει: [Ι] Στον 2ο εγκαλούμενο Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ για την υπό στοιχεία 1) Β’) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ), για την υπό στοιχεία 1) Γ) (ι) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ), για την υπό στοιχείο 1) Γ) (ιι) και (ιιι) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ) και για την υπό στοιχεία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button