ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τί «παίζει» με τον Φεγκουλί…

Οι Τούρκοι αναφέρουν πώς είναι ψηλά στην ατζέντα του Ολυμπιακού.

Ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί τα τελευταία 24ωρα είναι του Σοφιάν Φεγκουλί. Ο Αλγερινός εξτρέμ συνεχίζει να είναι σε περίοπτη θέση στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική ατζέντα. Με την περίπτωση του να εξακολουθεί να βρίσκεται υπό εξέταση.

Τα νεότερα από την Τουρκία για τον εξτρέμ της Γαλατασαράι έχουν ως εξής. Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο Φεγκουλί απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας. Εδώ, όμως, υπάρχουν οι νέες πληροφορίες για το θέμα. Δεν αφορούν μόνο τις απαιτήσεις του Αλγερινού εξτρέμ.

Ο 31χρονος παίκτης έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Οι Τούρκοι μεταδίδουν πώς αφενός θέλει ένα μπόνους για να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά παράλληλα να λάβει και ένα ποσό από την τουρκική ομάδα για να αποδεσμευτεί από την «τσιμ μπομ».

Μέχρι στιγμής έχει φανεί πώς υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα χρήματα που προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Αλγερινό εξτρέμ, αλλά και τα χρήματα που θέλει ο Φεγκουλί. Αν και υπάρχει θετικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές που μπορεί να οδηγήσει σε οριστική συμφωνία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button