ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θύρα 7: «Όλη σας η χρονιά ένα παιχνίδι…»

Το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών του Θρύλου για το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Είναι λες και έχει σταματήσει εκεί ο χρόνος. Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια. Τα παιδιά ως εκεί φτάνουν, δεν είναι για κάτι παραπάνω. Χθες πάλι πανιά με το ίδιο… έργο στην Τούμπα. Ο χρόνος έχει σταματήσει εκεί και επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. Η Θύρα 7 για μια ακόμα φορά τους ξεμπρόστιασε!

Με μήνυμά της μέσω της σελίδας των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, καυτηριάζει τη στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ και σχολιάζει την κατάσταση και όσα είδαμε για μια ακόμα φορά χθες το βράδυ.

Με τη Θύρα 7 να τονίζει: «Όλη σας η χρονιά́ ένα παιχνίδι…

Όλη η αγωνία σας, να ρίξετε την ευθύνη για τα αιώνια χάλια σας στην Αθήνα,

Στον Μαρινάκη, στις κυβερνήσεις που, είτε σας δώσανε ένα πρωτάθλημα, είτε σας χαρίσαν χρέη, είτε σας ΣΩΣΑΝΕ από́ υποβιβασμό́.

Η ομάδα νάνος του ελληνικού́ αθλητισμού́ που της ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ οι άλλοι….η ΔΕΚΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!

Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από́ προδότες που κάνανε τουμπεκί στο θέμα της Μακεδονίας για να πάρουν ένα κάλπικο πρωτάθλημα, που μια μιλάνε για την Ελλάδα μια δηλώνουν Βούλγαροι και λιποτάκτες όταν έρθει η ώρα.

ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ!! η ομάδα που με την βούλα καταδικάστηκε για πολυιδιοκτησία, η ομάδα που συνδέεται πρώην υπάλληλος-γενικός αρχηγός-οπαδός της με απόπειρα δωροδοκίας.

Η ομάδα που πρώην στέλεχος της καταδικάστηκε για εμπρηστικές επιθέσεις, με τιμολόγια της dimera!!!

Αφήστε την μόνιμη κλάψα και κακομοιριά́ και ψάξτε να βρείτε τον Σαββίδη, που λείπει ένα χρόνο και έχει αφήσει την γυναίκα του να κουμαντάρει τον καημένο τον ΠΑΟΚ.

Δεν είστε οπαδοί́, ΕΙΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, δεν κοιτάτε τα μαύρα χάλια σας, που όλη η χρονιά σας είναι ένα παιχνίδι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όπως τόσα χρόνια

Τον αιώνιο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και ΠΑΛΙ από́ Γενάρη…

Κλείνετε τα μάτια σας, στα αποδεδειγμένα ξεφτιλίκια σας και γίνεστε μπάτσοι και δικαστές,

Και ανεβάζετε πανό́ κακογραμμένα, λες και είστε καταληψίες σε σχολεία.

Σας έβαλε το PLAYMOBIL (ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ) να βγάλετε, ομαδικές ανακοινώσεις για την απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπά́νη για να αποτρέψετε την έρευνα και να εκβιάσετε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση!

Έχετε καταντήσει ανέκδοτο με το παραμύθι για το νουρ, εσείς μείνατε να αναπαράγετε αυτό το παραμύθι, μαζί́ με τον ζούγκλα και τον Θωμαΐδη στην δίκη

ΑΥΤΟΙ τουλάχιστον παίρνουν καλά́ λεφτά́ για αυτή́ την λάσπη.

ΕΣΕΙΣ είστε οι ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ για να κονομάνε;;;;;

Από́ τον Έβρο ως την Κρήτη

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Υ.Γ Χαβούζα αμπαλαέ́α ξέρω γω, ξέρω γω εντάξει….δώστε μια ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ και είναι όλα εντάξει!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button