ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θύρα 7 :«Οι αγώνες με την Μονακό δεν θα είναι πάρτυ αλλά ΜΑΧΕΣ»

To δικό της μήνυμα  ,εν όψει του πρώτου σπουδαίου αγώνα με τη Μονακό, έστειλε η Θύρα 7 , αναφέροντας ότι το ΣΕΦ θα πρέπει να θυμίζει  εποχές 90 όπου το φαληρικό στάδιο ήταν πραγματικό καμίνι.

 

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μπάσκετ μετά την καταπληκτική χρονιά της σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι ένα βήμα από την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ της απόφασης για ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ της σαπίλας που κυβερνούσε το Ελληνικό μπάσκετ, που πήραν οι πρόεδροι Κύριοι Αγγελόπουλοι μαζί με την ΘΥΡΑ 7,έχει γίνει πλέον αντιληπτή από όλο τον φίλαθλο κόσμο!

Οι αγώνες με την Μονακό δεν θα είναι πάρτυ αλλά ΜΑΧΕΣ, στις οποίες πρέπει να ΣΤΑΘΟΥΜΕ δίπλα στην ομάδα μας και να παλέψουμε φάση-φάση για την πρόκριση!

Το ΣΕΦ από την δεκαετία του ’90 και τις μεγάλες προκρίσεις στα φάιναλ φορ του Τελ Αβίβ, της Σαραγόσα και της Ρώμης ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ την δεκαετία που πέρασε και μας οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης και πάλι, ήταν πάντα έδρα ΦΟΒΗΤΡΟ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι δυναμίτες, τα καπνογόνα και τα λέιζερ! Όλα όσα θα φέρουν τιμωρία της έδρας μας και κλείσιμο αυτής!

Γεμίζουμε το γήπεδο και στα δύο παιχνίδια, μετά το sold out της Μ. Τετάρτης να εξαντλήσουμε τα εισιτήρια και για τον αγώνα της Μ. Παρασκευής!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button