ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλος κυρίαρχος και στο FIFA (pic)

Έχουμε ξανασχοληθεί αρκετές φορές με το διάσημο ποδοσφαιράκι που έχει κλέψει τις καρδιές εκατομμυρίων gamers ανά τον κόσμο, αλλά πως να μην ξανασχοληθείς όταν διακρίνεις πως υπάρχουν τεράστιες ομοιότητες στο στυλ παιχνιδιού και στην δυναμική της ομάδας;

Σε περίπου δύο μήνες βγαίνει το FIFA 18 και οι πρώτες κινήσεις αφού το πάρουμε είναι να επιλέξουμε την ομάδα μας (δηλαδή τον Ολυμπιακό) και είτε να κάνουμε μία καριέρα “διαλύοντας” ένα άλλο πρωτάθλημα, μιας και οι κατασκευαστές δεν έχουν λάβει υπόψιν ότι στη χώρα μας το FIFA είναι πρώτο σε πωλήσεις για να βάλουν την Superleague, και να ξεκινήσουμε. Ένα πρωτάθλημα (πχ, ιταλικό, αγγλικό, γαλλικό) διαλύεται και συνήθως σε αυτό προστίθενται και ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, άντε και καμιά ακόμα από το Rest Of World έτσι για τον ανταγωνισμό!

Η επόμενη επιλογή έχει να κάνει με το γνωστό σε όλους μας online. Εκεί που “βγαίνουμε” και συναντούμε αντιπάλους από όλο τον κόσμο ίδιας δυναμικής, ίσως και μεγαλύτερης για να παίξουμε για την ομάδα μας! Με περισσότερη ένταση από μία καριέρα κόντρα στο μηχάνημα αφού ενυπάρχει και αυτό που λέμε ο ανθρώπινος παράγοντας και το “πείσμα” μας για νίκη.

Φέτος, ειδικά στο online, ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα (αν φυσικά και ο χρήστης είναι ταλαντούχος) να… χαλάσει πολλές διαθέσεις των αντιπάλων! Και πάμε να δούμε γιατί!

Για online τα στατιστικά των παικτών αλλά κυριώς η “χημεία” της ομάδας είναι πολύ καλύτερη από άλλες χρονιές. Ίσως γιατί προστέθηκαν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που έχουν την ικανότητα να αποτελέσουν τον “συνδετικό κρίκο” ανάμεσα στις θέσεις.

Τα “βαριά” χαρτιά των πρωταθλητών για το online είναι ο Βούκοβιτς (77 αξιολόγηση), Οτζίτζα – Οφόε (77 αξιολόγηση), Μάριν (76), Φορτούνης (78), Καρσελά (78) και Εμενίκε (76). Ήδη οι πιο… ανυπόμονοι δοκίμασαν τον νέο Ολυμπιακό στο online αλλά μόνο μεταξύ φίλων, καθώς η δυνατότητα για online με άγνωστο αντίπαλο δεν είναι διαθέσιμη αφού η ομάδα έχει τα δεδομενα του 2016-17.

Βέβαια να τονίσουμε πως δεν έχουν ανακοινωθεί από την EA Sports τα στατιστικά των παικτών, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε… αυξήσεις στα νούμερά τους!

Σε ότι αφορά τώρα την καριέρα, ο νέος Ολυμπιακός προσφέρει πολλές επιλογές και για εκείνες της πρώτης ομάδας αλλά και για το rotation. Ο καλός ο gamer μπορεί να προσαρμόσει την ομάδα ακόμη και απέναντι στα μεγαθήρια των πρωταθλημάτων που επιλέγουμε να ενσωματώσουμε τον Ολυμπιακό. Μία πρώτη ομάδα μπορεί να είναι αυτή που αναφέραμε στο online αλλά και στο rotation η ομάδα δεν υστερεί σε τίποτα. Οι επιλογές έχουν να κάνουν και με τους “πολυθεσίτες” παίκτες που μπορούν να αποδόσουν εξίσου καλά και σε άλλες θέσεις.

Δείτε ενδεικτικά τα “βαριά” χαρτιά του Ολυμπιακού στο νέο FIFA, λαμβάνοντας υπόψιν πως τα στατιστικά είναι τα περσινά και ότι μερικοί από τους νέους παίκτες (πχ Κούτρης, Σιώπης, Μπεν) δεν έχουν ακόμη αξιολογηθεί στο διάσημο ποδοσφαιράκι.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button