ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλος και στην Πυγμαχία!

Θρύλος και στην Πυγμαχία!

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρου Τσανικίδη και Παύλου Τσαγκράκου στο Κύπελλο Πυγμαχίας «Αlexander The Great» που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας με απολογισμό δυο νίκες σε δυο αγώνες.  Οι πυγμάχοι του Θρύλου αγωνίστηκαν υπό το βλέμμα του προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Μιχάλη Κουντούρη ενώ στο κλειστό της Δραπετσώνας το παρών έδωσε πλήθος κόσμου. Στον κεντρικό αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η βραδιά, ο Αλέξανδρος Τσανικίδης θριάμβευσε επί του αθλητή του Παναθηναϊκού Θεόδωρου Ριτζάκη τον οποίο νίκησε από τον δεύτερο γύρο (με διακοπή γιατρού, λόγω σκισίματος στο φρύδι). Ο πυγμάχος του Θρύλου ξεκίνησε ιδανικά και πολύ με μεγάλη επιθετική τακτική στον αγώνα, στον οποίο κυριάρχησε απόλυτα μέχρι τη διακοπή του και την τελική επικράτηση! Νωρίτερα ο Παύλος Τσαγκράκος που αναδείχθηκε πυγμάχος της βραδιάς επικράτησε ύστερα από έναν εντυπωσιακό αγώνα του Νίκου Θεοδοσίου από την Άμυνα Πατρών. Οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Λειβάδη, είχαν την συμπαράσταση αρκετών οπαδών του Ολυμπιακού που ενίσχυσαν με τις επευφημίες τους τις προσπάθειές τους!

Λειβάδης: «Έγιναν πολύ καλά παιχνίδια»

Ο επικεφαλής του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού Λευτέρης Λειβάδης δήλωσε στο osfp.gr:«Έγιναν γενικά πολύ καλά παιχνίδια. Το ότι μπήκε δυναμικά ο Τσανικίδης είχε να κάνει με τον προηγούμενο αγώνα που είχαμε παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο κατά τη γνώμη μου μας είχαν αδικήσει. Το παιδί μπήκε τώρα ό,τι μπορέσει να προλάβει για να μη τον αδικήσουν. Ήταν μία άτυχη στιγμή, σκίστηκαν και οι δύο αντίπαλοι, αλλά εκείνη την ώρα το μεγαλύτερο τράβηγμα ήταν του Παναθηναϊκού και διακόπηκε ο αγώνας υπέρ μας. Πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που είμαι στη Πυγμαχία είδα τον κόσμο του Ολυμπιακού τόσο ζεστό για την Πυγμαχία».

Τσανικίδης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Ο πυγμάχος του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Τσανικίδης μετά την νίκη σε βάρος του Ριτζάκη δήλωσε στο osfp.gr: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που με στηρίζει. Πραγματικά, ο Ολυμπιακός με αγκάλιασε σαν μία οικογένεια, θα δώσω τα πάντα, θα πετύχω όσο πιο πολλές διακρίσεις μπορώ με τον Ολυμπιακό και το Ελληνικό εθνόσημο, για τη χώρα μας. Είμαι ευχαριστημένος με τους αγώνες. Είναι μία καινούργια και πολύ καλή αρχή με τα χρηματικά έπαθλα. Συνεχίζουμε, στρώνουμε το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε σκληρά. Δουλέψαμε σκληρά για αυτόν τον αγώνα, προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, παίξαμε όπως έπρεπε. Έγινε το σκίσιμο στο δεύτερο γύρο. Αν χρειαστεί να ξαναπαίξουμε, θα ξαναπαίξουμε. Δηλώνουμε έτοιμοι. Είμαστε πανέτοιμοι».

Τσαγκράκος: «Ο Ολυμπιακός με έχει βοηθήσει πάρα πολύ»

O Παύλος Τσαγκράκος που ψηφίστηκε ως «Πυγμάχος της βραδιάς» δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση και πολύ υψηλού επιπέδου αγώνας από τον οποίο αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες. Το πλάνο και η στρατηγική που είχαμε βγάλει με τον δάσκαλο μου τον κ. Λευτέρη Λειβάδη πήγε όπως το σχεδιάσαμε και πήραμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς. Και στο κομμάτι των προπονήσεων και στο κομμάτι των αγώνων. Όσο περνάει η χρονιά προχωράμε μπροστά και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του. Ήταν πολύ θερμός και δυνατός. Ούτως ή άλλως πέρα από τη νίκη και το έπαθλο παίξαμε και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button