ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρυλική στήριξη στον Ερυθρό Σταυρό Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις κοινωνικές του δράσεις πραγματοποιώντας κοινωνικές επισκέψεις σε φορείς και Ιδρύματα που συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Το έντονο ευαισθητοποιημένο του πρόσωπο απέδειξε για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιδεικνύει τρομερό ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά την διασφάλιση των κοινωνικών ομάδων μέριμνας και προστασίας.

Στα πλαίσια της δράσης «Μη Σταματάς να βοηθάς» πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο περιφερειακό τμήμα Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το οποίο σύντομα συμπληρώνει έναν αιώνα δράσεις στον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή ανταποκρινόμενο στον υψηλό ρόλο προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη μοίρασε λαμπάδες και συνομίλησε με τους νοσηλευτές και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού δείχνοντας την αμέριστη στήριξη της στην δράση του μεγαλύτερου μη κυβερνητικού οργανισμού στον κόσμο. Με την σειρά τους, οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού ευχαρίστησαν τον Ολυμπιακό για την προσφορά και την σημασία στήριξης από συλλόγους και φορείς του βεληνεκούς του Ολυμπιακού προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους.

Η κυρία Τσιλιγκίρη δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωτοπόρος και στις κοινωνικές δράσεις. Είναι πάντα δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκες, μικρές και μεγάλες. Σήμερα, στηρίζουμε τον μεγαλύτερο φορέα που στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο και σε κάθε ευάλωτη κοινωνική ομάδα. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους που διακρίνονται για την αλληλεγγύη τους και την αφιλοκερδή τους προσφορά. Ο Ολυμπιακός στηρίζει τέτοιους φορείς καθώς έχουμε κοινό όραμα, στόχους και κοινωνικές ευαισθησίες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button