ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλε, αλήτη τους έκλεισες το σπίτι! (vid)

Mε μία τεράστια επιτυχία, τόσο σε σημασία, όσο και σε συμβολισμό είχε προχωρήσει  τέτοια μέρα ο Ολυμπιακός και η ομάδα βόλεϊ ανδρών που κατάφερε να “βουλώσει” περί τα 10.000 στόματα εκείνων που είχαν πάει για “υγιεινό περίπατο” αλλά και για να βγάλουν το απύθμενο κόμπλεξ τους απέναντι στον Θρύλου.

Ούτε αυτό δεν κατάφεραν να κάνουν, διότι από την πρώτη στιγμή, η ομάδα του Σλόμπονταν Μπόσκαν κατέστησε σαφές πως αυτή θα ήταν η βραδιά τους.

Φυσικά και αναφερόμαστε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που έγινε στο Αλεξάνδρειο, δηλαδή στην έδρα του ΠΑΟΚ ουσιαστικά γεμάτο από οπαδούς του και λιγοστούς ηρωϊκούς ερυθρόλευκους στις εξέδρες.

Αυτοί ήταν που είδαν την ερυθρόλευκη αρμάδα να επελαύνει και με ολοκληρωτική εμφάνιση να επικρατεί 3-1 σετ του ΠΑΟΚ τσεκάροντας το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου συνάντησε την Κηφισιά και την νίκησε για να το κατακτήσει.

18 Μαρτίου 2017. Ημέρα που κανείς Ολυμπιακός και λάτρης του Ερασιτέχνη δεν πρόκειται να ξεχάσει. Ούτε και όσοι πήγαν φυσικά!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button