ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θοδωρής Βλάχος «Πολύ δυνατή ομάδα» (vid)

Για τις προσθήκες αλλά και για το φετινό ρόστερ γενικά ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε:«Αρχικά καλή χρονιά να έχουμε μια καλή αθλητική σεζόν όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού με πολλές επιτυχίες και με υγεία, να μην έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς και να αγωνίζονται όλοι μας οι αθλητές μας στο 100%. Θέλω να πω ότι όλες οι προσθαφαιρέσεις που έγιναν ήταν όλες επιλογές μας για το καλύτερο, για να βελτιώσουμε το ρόστερ εκτός απο τη φυγή του Κολόμβου ο οποίος στο τέλος δέχθηκε μια καλύτερη οικονομικά πρόταση και έφυγε. Νομίζω ότι θα είμαστε πάλι μια πολύ δυνατή ομάδα και υπολογίσιμη στην Ευρώπη. Οι στόχοι μας είναι να κατακτήσουμε και τους δυο τίτλους στην Ελλάδα το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να ξαναβρεθούμε πάλι στη μεγάλη γιορτή στην τελική φάση στη Γένοβα φέτος στο Final 8 και να διεκδικήσουμε εκεί την κορυφή. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κάποιο διαφορετικό στόχο. Οι αλλαγές που κάναμε θα θέλουν σίγουρα κάποιο χρόνο για να δούμε ποιες είναι  πραγματικά οι δυνατότητες της φετινής μας ομάδας αλλά θα δουλέψουμε έτσι έχουμε πλέον τον τρόπο και την εμπειρία να προετοιμαστούμε και να ετοιμαστούμε για τα παιχνίδια που έρχονται και πιστεύω ότι όταν ξεκινήσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στις 25 Οκτώβρη θα είμαστε έτοιμοι».

Για τις αλλαγές του Champions League και αν θα είναι πιο όμορφο το θέαμα τόνισε: «Θα είναι πιο όμορφο γιατί θα παίξουν όλες οι ομάδες στην τελική φάση ίδιο αριθμό παιχνιδιών. Είναι πλέον μια μορφή της διοργάνωσης που δεν δίνει την δυνατότητα στον πρώτο να περάσει απευθείας στα ημιτελικά και να παίξει και αυτός παιχνίδι. Τώρα μετά την κλήρωση οι ομίλου σχηματίστηκαν λίγο άνισα ο δικός μας ο όμιλος έχει λίγο πιο καλές ομάδες και πιστεύω ότι θα γίνει μια πιο μεγάλη μάχη για την πρόκριση αν υπολογίσουμε ότι θα μπούμε και δυο καλές ομάδες από τα προκριματικά, οι δυο θέσεις που είναι κενές αλλά νομίζω ότι έχει και ένα καλό το οποίο είναι ότι δεν έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί και μπορείς να διεκδικήσεις την καλύτερη θέση που θέλεις για να έχεις ένα καλύτερο χιαστή στη Γένοβα αν περάσεις φυσικά γιατί δεν είναι δεδομένη η πρόκριση. Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσουμε βήμα βήμα κάθε παιχνίδι όπως είπα και πριν υπάρχουν καλές ομάδες στο όμιλο μας που δεν μπορείς να πεις ότι σίγουρα τις κερδίζεις».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Το έχω πει πολλές φορές μετά από μεγάλα παιχνίδια, μεγάλες νίκες και με πληθώρα φίλων στο κολυμβητήριο, η ομάδα η δικιά μας παίζει τουλάχιστον 30% καλύτερα όταν έχει την παρουσία του κόσμου. Όταν το κολυμβητήριο μας είναι γεμάτο τρομάζει όλους τους αντιπάλους. Θέλουμε και φέτος και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας σε αρκετά παιχνίδια τα οποία και θα είναι και κρίσιμα βαθμολογικά αλλά και θα είναι και ωραία παιχνίδια για να τα παρακολουθήσουνε. Θέλουμε την παρουσία τους, νομίζω ότι είναι καταλυτική και ομορφαίνει όλη τη διαδικασία του παιχνιδιού και του κολυμβητηρίου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button