ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θετικό το πρόσημο στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας»

 

Την απόλυτη ικανοποίησή του για όλα όσα διαδραματίστηκαν σε αυτό το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

 

 

Ο Ολυμπιακός έκανε σημαντικά βήματα προόδου σε αυτό το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας όπως εξελίχθηκε αυτή στο Μιλς.

Με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει κάθε λόγο να χαμογελάει και να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του μιλώντας στους απεσταλμένους ρεπόρτερ των Πειραιωτών πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης.

Το έργο του 42χρονου τεχνικού, ο οποίος ανέλαβε να χτίσει τους «ερυθρόλευκους» έπειτα από μία δύσκολη σεζόν, δεν είναι εύκολο, αλλά ο τέως τεχνικός της Εσπανιόλ έδειξε ευχαριστημένος από όσα έχει δείξει έως τώρα στην Αυστρία.

«Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θεωρώ πως κύλησε με πολύ θετικό τρόπο. Ήταν ο χρόνος που χρειαζόμασταν για να γνωριστούμε καλύτερα, να δουλέψουμε και να θέσουμε βάσεις συναισθηματικές, τακτικές, αλλά και φυσικών δυνάμεων. Είχαμε στη διάθεση μας χρόνο για να γνωρίσουμε προσωπικά τους παίκτες σαν χαρακτήρες, αλλά και σαν ποδοσφαιριστές. Επίσης εκείνοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στη μεθοδολογία μας και να κατανοήσουν με ποιον τρόπο μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Το μοναδικό αρνητικό ήταν πως θα θέλαμε περισσότερο χρόνο! Πάντα χρειάζεται χρόνος για να χτίσεις μια βάση και με περισσότερο χρόνο θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button