ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θετικά μηνύματα από τον Λόντσαρ

Οι τραυματισμοί στο πόλο, ειδικά στο πρόσωπο, είναι πιθανοί! Αλλά αυτό που έπαθε ο Λούκα Λόντσαρ, στο ματς Γιούγκ – Ολυμπιακός ήταν αποτέλεσμα βίαιου παιχνιδιού. Όπως και ο σοβαρός τραυματισμός του. Αν και η αρχική εκτίμηση ήταν για απουσία ενός μήνα από τη δράση, ίσως γυρίσει λίγο νωρίτερα. Θετικά μηνύματα από τον Λόντσαρ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Λόντσαρ

Την 1η Νοεμβρίου, στο ματς του Ολυμπιακού με την Γιούγκ στο Ντουμπρόβνικ, ο έμπειρος φουνταριστός χτύπησε σοβαρά. Καθώς 3:11 πριν το ημίχρονο, δέχθηκε μια γροθιά στο αριστερό αυτί. Αν και επέλεξε να συνεχίσει το ματς, ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός. Διότι την επομένη, μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν διάτρηση τυμπάνου. Για την ακρίβεια, ένα πρόβλημα υγείας που θα τον κρατούσε για περίπου ένα μήνα εκτός πισίνας. Διότι μόνο έτσι μπορεί να γίνει η αποθεραπεία. Καθώς σε αυτόν τον τραυματισμό ουσιαστικά υπάρχει αυτοθεραπεία από τον οργανισμό. Θετικά μηνύματα από τον Λόντσαρ.

Τα νέα είναι ευχάριστα

Επομένως θα είναι εκτός δράσης ως τις αρχές Δεκέμβρη. Άρα θα λείψει 100% από το ματς της 22ης Νοεμβρίου με την Ντιναμό Τυφλίδας στο Παπαστράτειο. Αλλά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κάνει νέες εξετάσεις. Καταρχάς για να δει ο γιατρός πώς εξελίσσεται η αποθεραπείας του. Αλλά και για να καθοριστεί η επιστροφή του στις πισίνες. Πράγματι, όλα έχουν πάει πολύ καλά έως τώρα.

Επομένως υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι έτοιμος λίγο νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση. Έτσι θα προλάβει να ξαναβρεί ρυθμό και να είναι έτοιμος για το ματς της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του LEN Champions League. Πιο συγκεκριμένα στις 6 Δεκεμβρίου, όταν ο Ολυμπιακός θα «φιλοξενήσει» την Προ Ρέκο στο Παπαστράτειο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button