ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέος, ο… επίγειος Θεός

Λένε πως οι γιατροί είναι οι απεσταλμένοι του Θεού επί γης για να φροντίζουν για την υγεία μας. Και όντως είναι. Λίγο πολύ, όλοι μας το έχουμε ζήσει στην ζωή μας και πάντα είμαστε ευγνώμονες σε έναν γιατρό ο οποίος μας γλύτωσε από τα χειρότερα. Ο καθένας από εμάς έχει στο πλευρό του τον… επίγειο Θεό του.

Έτσι, από σήμερα και ο Τάκης Ρέτσος θα έχει να το λέει πως είχε τον επίγειο Θεό του δίπλα του.

Παρακολουθώντας το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βάτενς, αντιληφθήκαμε πως στο 87ο λεπτό ο Παναγιώτης Ρέτσος είδε τον χάρο με τα μάτια του αφού έπεσε πάρα πολύ άσχημα στον αγωνιστικό χώρο με το κεφάλι και μάλιστα δέχθηκε και μία κλωτσιά. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε καν τι θα είχε συμβεί αν δεν είχε επέμβει έγκαιρα το ιατρικό τιμ. Πραγματικά, με το που ο Τάκης έπεσε στο έδαφος, οι παίκτες που βρίσκονταν στην τελική γραμμή πετάχτηκαν σαν ελατήρια και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, ο Χρήστος Θέος μαζί με το υπόλοιπο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έφτασε δίπλα στον άτυχο ποδοσφαιριστή που ήδη είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Όμως χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και την φροντίδα των ειδικών, ο Τάκης ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εξίσου έγκαιρα στο νοσοκομείο.

Πιθανότατα, ο Χρήστος Θέος θα είναι της άποψης πως δεν έκανε κάτι παραπάνω από το καθήκον του. Κι όμως, έκανε πολλά παραπάνω, αφού γλύτωσε τον παίκτη από τα χειρότερα. Για αυτό το λόγο και τον χαρακτηρίζουμε ως Θέο, τον επίγειο Θεό αφού εκτός από γιατρός είναι και άνθρωπος και το έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις, όπως το 2015 στην Τουρκία και το φιλικό με την Φενέρμπαχτσέ όταν βοήθησε έναν οπαδό των Τούρκων που είχε βγάλει τον ώμο του. Και το γεγονός πως οι παίκτες ξεπερνούν τα προβλήματά τους στον χρόνο που πρέπει και πολλές φορές και γρηγορότερα για να επιστρέφουν δριμύτεροι στους αγωνιστικούς χώρους είναι έργο Θέου και ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Συνεπώς, έχουμε ακόμη έναν λόγο να πούμε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος! Γιατί χωρίς ιατρικό επιτελείο, στην πραγματικότητα, δεν πάς πουθενά!

Αξίζουν πολλά μπράβο και στον Χρήστο Θέο, έναν γιατρό που δίκαια θεωρείται από τους κορυφαίους στον κόσμο, και στο ιατρικό επιτελείο γενικότερα. Τα σωστά να λέγονται!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button