ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Θέμα με την έδρα του ντέρμπι!

Η εξέλιξη με την αναστολή της λειτουργίας του ΟΑΚΑ δεν επηρεάζει μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και το χάντμπολ. Καθώς μετά την ανακοίνωση της διοίκησης του Σταδίου, η αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» δεν μπορεί να αποτελεί για το προσεχές διάστημα την έδρα της ΑΕΚ. Επομένως ούτε το ματς με τον Ολυμπιακό μπορεί να διεξαχθεί εκεί! Θέμα με την έδρα του ντέρμπι.

Έκλεισε και η αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»

Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε γνωστή η συγκεκριμένη είδηση που αφορά το ΟΑΚΑ. Ναι μεν η μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ, που διαπίστωσε σοβαρό πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα, οδήγησε στην αναστολή λειτουργίας του σταδίου και του ποδηλατοδρόμιου. Αλλά εντός του σταδίου είναι και η αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Δηλαδή εκεί όπου την προσεχή Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, στις 19:30 η ΑΕΚ θα αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Handball Premier. Ωστόσο μετά τη νέα εξέλιξη του ματς δεν μπορεί να γίνει εκεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς θα αλλάξει η ημερομηνία της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ένωση και το Θρύλο!

Στο… ψάξιμο για το γήπεδο του ντέρμπι

Σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη της Handball Premier, αλλά και τον κανονισμό αγώνων της ΟΧΕ, το προσεχές ντέρμπι δεν αλλάζει ημερομηνία. Ωστόσο θα αλλάξει η έδρα τέλεσής του. Διότι μετά την απόφαση του ΟΑΚΑ, στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» δεν θα μπορεί να γίνει κανένα ματς της ΑΕΚ για το προσεχές διάστημα. Βέβαια, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, είναι σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορεί για να αντιμετωπιστούν, όσο το δυνατόν ταχύτερα, τα προβλήματα. Επίσης τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα προβεί σε ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση των ζητημάτων. Αλλά είναι χρονικά αδύνατο μέσα σε 48 ώρες να λυθεί το ζήτημα με τη στατικότητα.

Επομένως, βάσει όσων ισχύουν, η ομοσπονδία θα καλέσει την ΑΕΚ να βρει εκείνη το νέο γήπεδο που θα διεξαχθεί το προσεχές ντέρμπι. Αν η πλευρά των «κιτρινόμαυρων» εκφράσει αδυναμία να το πράξει, τότε θα αναλάβει δράση η ΟΧΕ. Καθώς θα πρέπει η Επιτροπή Πρωταθλήματος να βρει γήπεδο και να το ορίσει για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός την προσεχή Τετάρτη. Θέμα με την έδρα του ντέρμπι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button