ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλουμε τη νίκη με την Ναντ»

Έκκληση απηύθυνε ο Μίτσελ στους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής να αποδείξουν με την εμφάνισή τους ότι έκανε λάθος, ενώ ζήτησε την νίκη απέναντι στη γαλλική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός καλείται να ολοκληρώσει όπως αρμόζει σε κάθε μεγάλη ομάδα τις ευρωπ΄<ικέ;ς του υποχρεώσεις απέναντι στην Ναντ.

Ο Μίτσελ παραδέχτηκε πως το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό είναι ήδη στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θέλει τη νίκη την Πέμπτη κόντρα στη γαλλική ομάδα για το Europa League. Παράλληλα, επισήμανε πως αρκετοί παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να του αποδείξουν ότι έκανε λάθος προαναγγέλλοντας μεγάλο ροτέισον εν όψει Λεωφόρου.

Αναλυτικά, ο Μίτσελ μίλησε για:

-το πόσο δύσκολο είναι να δώσει κίνητρο στην ομάδα του όταν δεν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης και ακολουθεί το ντέρμπι: «Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κίνητρο πρόκρισης. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε δύο παιχνίδια στην ίδια εβδομάδα, δεν έχουμε πρόβλημα. Ξέρουμε τη σημασία του ντέρμπι, είναι πολύ σημαντικό για μας, αλλά είναι πολύ σημαντικό για μας να παίζουμε για αυτή την ομάδα, τον Ολυμπιακό».
-το πώς αντιμετωπίζει τον πρόωρο αποκλεισμό του Ολυμπιακού: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν ήρθα, ήταν με στόχο να προκριθούμε. Ήμασταν κοντά μέχρι το τελευταίο λεπτό με την Φράιμπουργκ, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε και πιστεύω πως το καταφέρνουμε».

-το αν θα ήθελε να μην υπήρχε το ματς με τη Ναντ πριν το ντέρμπι και αν το θεωρεί ευκαιρία για κάποιους παίκτες: «Είναι ένα προνόμιο που προπονώ τον Ολυμπιακό, σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ακόμη και σε φιλικό παιχνίδι. Θέλω να θυμίσω πως είμαι εδώ με κίνητρο μια πολύ μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό. Αυτό μου δίνει δύναμη και αντιμετωπίζω παιχνίδια όπως το αυριανό. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω ή είναι περιττό. Σίγουρα το ένα μας μάτι είναι στο ντέρμπι, όμως όλοι οι παίκτες που θα παίξουν αύριο έχουν ξαναπαίξει στην Ευρώπη και έχουμε ανάγκη να κερδίσουμε το ματς της Πέμπτης. Είναι μια τέλεια ευκαιρία για κάποιους να αποδείξουν πως ο προπονητής έκανε λάθος».

-τις επιλογές του αύριο και αν θα δείξουν την ενδεκάδα για την Κυριακή: «Θα φοράνε την ίδια φανέλα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

-το τι σημαίνει Ναντ για τον ίδιο: «Είναι σημαντική ομάδα, την έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Τη σέβομαι πολύ και θα την αντιμετωπίσουμε με το ίδιο κίνητρο. Θέλουμε τη νίκη για λόγους γοήτρου. Μπορεί να μην έχουμε βαθμολογικό κίνητρο, αλλά φέτος γνωρίζουμε την κατάσταση και πρέπει να τη δεχτούμε. Θέλουμε να τελειώσουμε τη διοργάνωση με μια καλή εικόνα. Το ντέρμπι που ακολουθεί είναι δικαιολογία, όποιος παίκτης αγωνιστεί αύριο θα πρέπει να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό με τον καλύτερο τρόπο. Ο προπονητής πρέπει να κρατά ισορροπίες αλλά πολλές φορές να παίρνει ρίσκο. Σίγουρα υπάρχουν προτεραιότητες, αλλά το παιχνίδι έχει σημασία, όχι μόνο για μας αλλά και για την Καραμπάγκ που θα δει την αναμέτρηση αυτή με μεγάλο ενδιαφέρον».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button