ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΠΟ δεν θέλει κόσμο στο Κύπελλο!

Για την Ομοσπονδία δεν έχει σημασία τί θα αποφανθούν οι υγειονομικές υπηρεσίες, αλλά τι θα «πει» η Επιτροπή Κυπέλλου!

Οι ομάδες αποφάσισαν την Πέμπτη στη λίγκα πώς θέλουν να υπάρχει κόσμος στα ματς από εδώ και πέρα. Με το κράτος να είναι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση, αφού θα βρεθεί στις εξέδρες συγκεκριμένος αριθμός κόσμου. Απομένει η θετική απόφαση και από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, καθώς θα πρέπει να τηρηθούν τα πρωτόκολλα που έχουν καθοριστεί.

Την προσεχή Τετάρτη υπάρχουν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί για το Κύπελλο Ελλάδας. Κανονικά, με δεδομένο ότι τα πρώτα ματς τον περασμένο Μάρτιο έγιναν με κόσμο και η λέξη που ακούγεται διαρκώς -τελευταία- είναι η… ισονομία, θα έπρεπε να γίνουν με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πώς για να συμβεί αυτό χρειάζεται να πουν το ναι, οι υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας. Όμως στην ομοσπονδία δεν έχουν τέτοια άποψη. Δεν θέλουν οι ρεβάνς της Τετάρτης να γίνουν με την παρουσία κόσμου. Κι αυτό διότι η τελική απόφαση θα προκύψει από την Επιτροπή Κυπέλλου.

Τί κι αν οι υγειονομικές αρχές αποφανθούν πώς μπορεί να υπάρξουν φίλαθλοι στις κερκίδες; Αν δεν πουν το ναι από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ του Γραμμένου, ο κόσμος θα παρακολουθήσει τις ρεβάνς από την τηλεόραση! Κάτι που δεδομένα είναι ευνοϊκό για τους φιλοξενούμενους, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Τυχαία όλα αυτά; Μπα…

Έχουν τη «λογική» τους, γιατί τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου είναι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Φέτος να… χαλάσει αυτό; Δεν θα είναι και το καλύτερο φινάλε για τη διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ, λίγο πριν ολοκληρωθεί η θητεία τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button