ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλει Ερντέμ Σεν ο Ολυμπιακός!» (Videos)

erdem_antep

Για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας προς τον 27χρονο Τούρκο αμυντικό κάνουν λόγο τουρκικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το όνομα του Ερντέμ Σεν έρχεται να προστεθεί φαρδύ – πλατύ στην μακροσκελέστατη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τουρκικά Μέσα ενημέρωσης, ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος μένει ελεύθεροες από τη Γκαζιαντεπ και την περαμσένη σεζόν αγωνίστηκε στη Ρος Κάουντι φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθητω΄ν Ελλάδς.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «yenisafak» γράφει: «Μνηστήρες από την Ελλάδα και τη Ρουμανία για τον Ερντέμ Σεν. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ από την Ελλάδα κάνουν κινήσεις για να αποκτήσουν τον Σεν στην ομάδα τους. Ο Σεν είχε και μία προσφορά από τη Ρουμανία. Η Άστρα Γκιούργκιου κάνει συνεχείς προσπάθειες για να πείσει τον παίκτη».

Ο Ερντέμ Σεν θεωρείται «πολυεργαλείο», αφού μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια τόσο τη θέση του κεντρικού αμυντικού, όσο και αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα. Θέσεις στις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν παίκτες.

Αξίζει να τονιστεί , ότι οι Τούρκοι σε καθημερινή βάση κάνουν αναφορές για παίκτες που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους», αλλά και με αφορμή την πολύ πιθανή επιστροφή του Τζίμι Ντουρμά ζστα γήπεδα της γειτονικής χώρας.

Ας παρακολουθήσουμε τα …κατορθώματα του Ερντέμ Σεν στα παρακάτω videos

https://youtu.be/92PPwUUsRto

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button