ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα ζητήσω γραφείο στην ΕΠΟ να δούμε τι γίνεται!»

Λάβρος ο Πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή τα όσα … διαδραματίζονται στους διαδρόμους της Ομοσπονδίας.

Ξεμπρόστιασε όλους τους … επιτήδειους που σπηλώνουν την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Ο νέος Πρόεδρος της Super League άσκησε δριμεία κριτική κατά του Προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου με αφορμή τον (νέο) αρχιδιαιτητή
Κατά την διάρκεια της τηλεκουβέντας στο Δ.Σ της Λίγκας έγινε κουβέντα και για την πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου που επιθυμεί τον Στιβ Μπένετ για διάδοχο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην θέση του αρχιδιαιτητή.

Μια πρόταση που βρήκε αντίθετες τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενώ κι ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να αντέδρασε έντονα λέγοντας: «Μέχρι τώρα έκανα υπομονή και προσπάθεια να συνθέσουμε και να πάμε το ποδόσφαιρο πιο μπροστά. Πριν λίγο ο κύριος Μπαλτάκος δείχνοντας ποιός είναι ανακοίνωσε την πρόθεση του για την πρόσληψη του κυρίου Μπένετ, του βοηθού του Κλάτενμπεργκ. Δηλαδή απέτυχε ο Κλάτενμπεργκ και πέτυχε ο βοηθός του; Απο σήμερα αλλάζει η στάση μου οριστικά.

Θα ζητήσω κι ένα γραφείο στην ΕΠΟ απο αύριο ως αντιπρόεδρος για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα. Μια μεθόδευση που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν απο κάποια ανθρωπάκια που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο για έναν αγώνα και δεν έχουν καμιά σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Απο σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά θέλουν δε θέλουν»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button