ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα ξαναγυρίσει το 2022 στο Βελιγράδι για την κούπα

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει φέτος μια επιπλέον υπέρβαση. Ήταν, πάντως, η παρουσία του στο φετινό Final-8. Σε ένα χρόνο στόχος θα είναι η κορυφή.

Δεν μπορούσε ο φετινός Ολυμπιακός στο πόλο Ανδρών να κάνει το κάτι παραπάνω. Η χρονιά είναι πετυχημένη. Με αυτό το ρόστερ, με ξένους που δεν ήταν ικανοί να κάνουν τη διαφορά, με πολλές διακοπές και χωρίς η ομάδα να καταφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν να δουλέψει όπως θα έπρεπε, το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο Βελιγράδι ήταν επιτυχία. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το γεγονός για την ιστορία του συλλόγου.

Βλέπετε, αυτή η ομάδα που είχε συμμετοχή στους τρεις από τους προηγούμενες τέσσερις τελικούς, έχει ανεβάσει από μόνη της τον πήχη. Αλλά φέτος δεν ήταν χρονιά για υπερβάσεις. Δεν θα μπορούσε να είχε πάει ακόμα πιο πέρα στη διοργάνωση του Final-8 του LEN Champions League. Κόντρα σε ομάδες που όλη τη σεζόν είχαν κανονικότητα στα πρωταθλήματά τους.

Και μέσα σε όλα, την ατυχία αντίπαλο το βράδυ της Πέμπτης. Ο Ζερδεβάς και ο Καπότσης με στομαχικές διαταραχές. Ο πρώτος δεν έπαιξε καθόλου, ο δεύτερος έκανε ένεση για να αγωνιστεί. Δεν ήταν εύκολο να κοντράρει μια ομάδα που έχει τον ίδιο κορμό εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό ήταν επίσης από τα κομβικά σημεία του ματς.

Η πορεία προς το Βελιγράδι φέτος συνιστά επιτυχία. Για φέτος. Του χρόνου αν γίνονταν κάτι ανάλογο δεν θα ήταν. Αλλά και δεν θα γίνει. Ο Ολυμπιακός θα γυρίσει ξανά το 2022 στο Βελιγράδι. Μόνο που την επόμενη φορά θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα, διαφορετικοί οι όροι. Ο Ολυμπιακός της επόμενης χρονιάς, μια ομάδα που ακόμα δημιουργείται, δεν έχει πάρει την τελική της μορφή, θα είναι ένας άλλος Ολυμπιακός.

Θα είναι ο Ολυμπιακός της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός που θα γυρίσει στη σερβική πρωτεύουσα για να κατακτήσει την κούπα του πρωταθλητή Ευρώπης. Η ομάδα που θα σηκώσει ξανά το LEN Champions League. Υπομονή ένα χρόνο. Γιατί ένα είναι σίγουρο, τα καλύτερα έρχονται και είναι μπροστά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button