ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα την βγάλουν στο… τζάμπα με Γκαρσία!

Φεύγει ο Φερέιρα, βάζουν λεφτά στα ταμεία, αλλά στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να κάνουν «τρελή» οικονομία.

Κοίτα να δεις. Η «αυτοκρατορία» του ΠΑΟΚ που δεν είχε αντίπαλο στην Ευρώπη -για την Ελλάδα ούτε πού το συζητούσαν το θέμα- και να προσπαθεί να κόψει από παντού! Πάει ο Φερέιρα, να ήταν κι άλλος σαν κι αυτόν. Φεύγει, γλίτωσαν τα χρήματα του συμβολαίου για τον δεύτερο και τον τρίτο χρόνο του Πορτογάλου, αλλά προπονητή θα πάρουν από… μέσα. Από πολύ… μέσα!

Δεν έχει μάλλον η οικογένεια Σαββίδη πλέον χρήματα για  τον ΠΑΟΚ, φτάνουν τα ποσταρίσματα του Γιώργη για να στηρίξει τις επιλογές και τα πρόσωπα. Εδώ και καιρό υπήρχε η έντονη φημολογία πώς ο Ρέμπε ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου. Είχε εντοπίσει έναν στόχο, είχαν γίνει και διερευνητικές επαφές. Αλλά τώρα δεν θα έρθει αυτός.

Δύο είναι τα σενάρια. Είτε έριξε «πόρτα» στον ΠΑΟΚ βλέποντας την κατάσταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, είτε η οικονομική «εξυγίανση» στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Κόβουν από παντού οι άνθρωποι για να περιορίσουν τις απώλειες.

Οπότε θα την βγάλουν στο… τζάμπα στο θέμα του προπονητή. Ανεβάζουν τον Γκαρσία από την δεύτερη ομάδα, άντε να του δώσουν και κάτι παραπάνω. Αξιοποιούν και τον συνεργάτη του Φερέιρα, τον Γιάννη Αμανατίδη, που πληρώνεται και έχει και δίπλωμα. Όλα μέλι-γάλα και κανείς δεν λέει κουβέντα. Τελικά αυτός ο ΠΑΟΚ όποιον θέλει τον κρατά, όποιον θέλει τον διατηρεί στο δυναμικό του και όποιον δεν θέλει, δεν τον διώχνει! Περιμένει μια προσφορά για να βγάλει κιόλας… ΠΑΟΚ είναι αφού!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button