ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα συνεχίσετε να τον υποτιμάτε;

Aς ξεκινήσουμε με μία παραδοχή. Το ντέρμπι ήταν απλά ΜΑΤΣΑΡΑ!!!ΜΑΤΣΑΡΑ με πολλά συμπεράσματα  που μπορούν εύκολα να διαβαστούν  και αυτό πρέπει να γίνει σωστά.

Με συγχωρείτε που δεν θα ακολουθήσω αυτό που έκαναν πολλοί λίγο μετά το ματς. Να πουν δηλαδή συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι που έκανε στο ΟΑΚΑ. Με συγχωρείτε, αλλά δεν θα νομιμοποιήσω αυτούς που έλεγαν και προέβλεπαν ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα χάσουν και μάλιστα εύκολα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα ,με προσωπικότητες ,οι οποίοι ξεκίνησαν άσχημα ,αλλά έχουν αρχίσει και βρίσκουν ισορροπία. Και θα το ξαναπω και γράψω. ΜΗΝ τους ξεγράφετε!!!

Πριν το ματς άκουγα για συντριβή του Ολυμπιακού, εύκολη ήττα και άλλα, όμως όποιος καταλαβαίνει πράγματα γνωρίει ότι περισσότερο άγχος είχε ο Παναθηναϊκός παρά ο Ολυμπιακός. Και αυτό γινόταν πολύ απλά γιατί  σύμφωνα με την Ελληνική χαζολογική ήταν το απόλυτο αουτάιντερ. ΑΜ ΔΕ.

Οι Πειραιώτες έβγαλαν καρδιά και ψυχή, αλλά ..φοβήθηκαν να νικήσουν.  Και αυτό φάνηκε απο την αστοχία του Πολ και εν γένει των παικτών του Ολυμπιακού στς βολές στην παράταση. 5/12 αν δεν κάνω λάθος και εκεί κρίθηκε το ματς.  Που πήγε στην παράταση  και αυτό χάρις στον Ολυμπιακό.  Ο Μπάλντγουιν έκανε λάθος στην προτελευταία  επίθεση και εν συνεχεία στην άμυνα  δεν έκανε φάουλ στον Παπαγιάννη  που μάλλον δεν περίμενε  πως θα έβγαινε τόσο εύκολα με πλάτη και θα σκόραρε για το 86-86.

Απο αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κρατήσει τη δυναμική και τη μαχητικότητα που έβγαλε στο παιχνίδι, να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και είναι σίγουρο ότι  θα επιστρέψει όπως πρέπει.

YΓ : Και ο πλέον αδαής φίλος του Παναθηναϊκού κατάλαβε ότι χωρίς Ολυμπιακό η Basketleague δεν έχει νοστιμιά

ΥΓ2: Μπράβο στον Ολυμπιακό που δεν υποστήριξε την ένσταση.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button