ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα σέβεστε!(Pic)

Εχετε  ακούσει το “μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλο λόγο μη λες;” Ε..αυτό κολλάει γάντι στους Πρωταθλητές Σαββάτου-Κυριακής και Αυγούστου. Που βγάλανε γλώσσα και κορόιδευαν χωρίς να σεβαστούν την Καρδιά του Πρωταθλητή που για να τη βρουν θα πρέπει να πάνε πολλά χρόνια πίσω. Γράφει ο Redistas.

Πείτε μου αλήθεια ποιά ομάδα θα άντεχε και θα έμενε όρθια με τόσο πόλεμο που της γίνεται. Ενας πόλεμος λάσπης βρωμερός που έχει στόχο να πλήξει τον Μαρινάκη  και να τον αναγκάσει να κάνει πίσω. Κρίμα που δεν σας περνάει όμως κάποιων που πολεμάτε λυσσαλέα και ύπουλα τον Θρύλο. Γιατί πολύ απλά, ο Ολυμπιακός έχει κάτι που δεν έχετε εσείς. Καρδιά και ψυχή και τον κόσμο που είναι ταγμένος στο “Δαφνοστεφανωμένο Εφηβο”.

Οχι, ότι δεν έγιναν λάθη. Αλλά από αυτά μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Ο Χάσι, που αποδείχτηκε λάθος,  μας έβγαλε Τσάμπιονς Λιγκ  και τον ευχαριστούμε, αλλά μόνος του τα έβγαλε τα ματάκια του. Δεν του φταίει κανείς. Μετά ήρθε ο Λεμονής. Το έχω ξαναγράψει. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει πράγματα σε μία ομάδα η οποία  έχει μάθει από την αρχή της σεζόν να δουλεύει χωρίς να έχει  πλάνο.  Και για αυτό το λόγο βλέπουμε και τα αμυντικά κενά.

Η διοίκηση, είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι θα  κάνει τις μεταγραφές που πρέπει για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να γίνει καλύτερος,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και ο Λεμονής δεν πρέπει, τώρα στη διακοπή να αλλάξει πράγματα. Καλός ο τίτλος του Πρωταθλητή Χειμώνα, αλλά για να παίξεις και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει  να  πάρεις την κούπα .Πολύ απλά. Και όπως έχουμε δεί-ξεκάθαρα και απόλυτα- με τα …”ανθρώπινα λάθη”  των διαιτητών εναντίον του Ολυμπιακού να παίρνουν χαρακτήρα χιονοστιβάδας , τίποτα δεν θα είναι εύκολο.

Θαυμάστε τους Πρωταθλητές…Σαββάτου και εν συνεχεάι τους…κανονικούς Πρωταθλητές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button