ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα σαι τρέλα με την Κόκκινη φανέλα

Το πρώτο χτύπημα της νέας εποχής έγινε..Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος “ντύθηκε” στα Ερυθρόλευκα, στην ομάδα που υποστήριζε από μικρός. Και μη βγει κανένας και πει το αντίθετο..Οποιος έχει ασχοληθεί…ξέρει.

Η μεταγραφή του Λάζαρου δεν είναι απλά ένα επικοινωνιακό χτύπημα, αλλά μία πρώτη , από τις πολλές που θα γίνουν, κίνηση ουσίας. Τέτοιο παίκτη, με τα χαρακτηριστικά του  Χριστοδουλόπουλου δεν είχε η ομάδα. Τεχνίτης, ουσιαστικός και ξέρει και τι θα αντιμετωπίσει χωρίς να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και με τις δάφνες του τίτλου του κορυφαίου παίκτη της περσινής σεζόν.

Δεν χρειάζεται, βέβαια, να πούμε ότι ετοιμάζεται η απόλυτη αποδόμηση του LC7. Θα τον πουν αχάριστο,αργό ίσως και παλαίμαχο επειδή είναι 31.   Αλλά έτσι είναι η πόρνη η ζωή και πόσο μάλλον η ποδοσφαιρική.

Και βέβαια ο Λάζαρος οφείλει στην ΑΕΚ, αλλά και  η “Ενωση” οφείλει  στον  ίδιο τον παίκτη.  Γιατί και ο ίδιος έδωσε πάρα πολλά και εισέπραξε τι; Αδιαφορία και ένα απλό “Ελα να υπογράψουμε” και μετά έχουμε το απλό κατά κάποιους “Να σεβαστείς την υπογραφή σου για το +1”.

Ο Χριστοδουλόπουλος δεν είναι απλά ένας καλός παίκτης αλλά και ένας τεράστιος ποδοσφαιρικά εγωιστής. Που θα “χαλυβδωθεί”από την κριτική και ότι ακούσει και θα γίνει ένας από τους ηγέτες της Αναγέννησης του Θρύλου.

 

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close