ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε περισσότερο»

Ο τεχνικός της Κυπελλούχου ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού Μάρτινς Ζίμπαρτς ζήτησε περαιτέρω βελτίωση ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας του πρωταθλήματος ώστε να έρθει το πολυπόθητο νταμπλ.

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα ανταποκρίνεται πιστά στην περίπτωση της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.
Αυτό φαίνεται με τον πλέον πειστικό τρόπο από τα λεγόμενα του αρχιτέκτονα των επιτυχιών Μάρτινς Ζίμπαρτς, που ζητάει από τις αθλήτριές του να επιδείξουν ακόμη καλύτερο πρόσωπο, ώστε να φουλάρουν για την κατάκτηση του νταμπλ:

«Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και τα ματς του Final-4, έχουμε ξεκινήσει ήδη από χθες την προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα και έχουμε εστιάσει στον αντίπαλο μας στα ημιτελικά, την ομάδα των Χανίων. Έχουμε αναλύσει τα παιχνίδια του Κυπέλλου και τις αθλήτριες του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο σε άμυνα και επίθεση», ήταν τα λόγια του Μάρτινς Ζίμπαρτς, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, με τα Χανιά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button