ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα προκριθούμε η θα προκριθούμε»

Η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετώπισε στην Ουγγαρία την Κόμλο   και όσο και αν πάλεψε γνώρισε την ήττα με 34-29 πλέον καλείται την  Κυριακή το απόγευμα (14/10, 17:00) να δώσει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Φυσικά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης αναμένεται να δώσει ο κόσμος που σίγουρα θα γεμίσει το κλειστό και θα βοηθήσει με τον τρόπο του την ομάδα να πετύχει την νίκη.

Η Θύρα 7, μέσα από τη σελίδα της στο facebook  κάλεσε όλους τους φιλάθλους της ομάδας  να γεμίσουν το κλειστό στο Ρέντη, για να δώσουν ώθηση στην ομάδα και να την βοηθήσουν να φτάσει στην ανατροπή.

«Κυριακή στις 5 το απόγευμα παίζουμε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Καλύπτουμε τη διαφορά νικώντας και συνεχίζουμε. Αλλιώς όλα τελειώνουν.

Την προηγουμένη βδομάδα στην Ουγγαρία η έδρα ήταν ποδοσφαιρική. Δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πάρουν το παιχνίδι. Εμείς αυτούς τους έχουμε για πρωινό. Αρκεί να μαζευτούμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε.

Πριν μια βδομάδα χιλιάδες κρίναμε κάποιους παίκτες στη μπάλα. Αύριο κάνουμε το χρέος μας για να μην χρειαστεί να κριθούμε εμείς. Δείτε τις φωτογραφίες απ’ το μπουρ… τους και αν έχετε οπαδικό εγωισμό αύριο πρέπει να είστε στο Ρέντη να τους δείξουμε τι σημαίνει έδρα.

Όσοι θα είμαστε θα τα δώσουμε όλα. Φροντίζουμε να έχουμε και όγκο πέρα από ένταση. Θα προκριθούμε ή θα προκριθούμε. Άλλος δρόμος δεν θα υπάρξει».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button