ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα κάνω ό,τι μπορώ να επιστρέψω το συντομότερο…» [Pic]

Για την περιπέτεια της υγείας του και την επιθυμία του να επιστρέψει το συντομότερο υγιής στους αγωνιστικούς χώρους αναφέρθηκε ο Τόμας Βατσλίκ με ποστάρισμά του στα social media.

 

 

Την πόρτα του χειρουργείου θα χρειαστεί να διαβεί ο Τόμας Βατσλίκ μετά το πρόβλημα τραυματισμού που «κληρονόμησε» στην ωμοπλάτη με την Εθνική ομάδα της Τσεχίας στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία.

Μάλιστα, το πρόβλημά του θα τον αφήσει εκτός για αρκετό καιρό, ίσως ακόμη και 3 μήνες, με τον Τσέχο κίπερ να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω του instagram.

«Γεια σε όλους, ήθελα απλώς να σας δώσω την τελευταία ενημέρωση για την απουσία μου. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, παλεύω με έναν τραυματισμό στον ώμο που δυστυχώς επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες. Όσο ήμουν σε θέση να αντιμετωπίσω τον πόνο, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου στο γήπεδο, αλλά τώρα, μετά από πολλές διαβουλεύσεις με γιατρούς και ειδικούς, αναγκάζομαι να πάρω λίγο χρόνο. Τώρα είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η διάρκεια της ανάρρωσης, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό! Να προσέχετε», έγραψε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button