ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα είμαι έτοιμος!»

Την βεβαιότητά του ότι στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό θα βρίσκεται στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας εξέφρασε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης.

 

 

Την πίστη του ότι θα είναι πανέτοιμος να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο επερχόμενο ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, φανέρωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του Θρύλου, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στον νικηφόρο προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Φάρο, τόνισε με βεβαιότητα ότι την προσεχή Κυριακή θα βρίσκεται στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας

«Είναι ωραίο να επιστρέφω στον τόπο μου. Έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από εδώ. Έχω περάσει όλα τα παιδικά μου χρόνια. Ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς Κυπέλλου. Είχαμε και καλά και κακά διαστήματα. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και κρατάμε αυτό. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να βελτιωθούμε στην συνέχεια».

Οσον αφορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Είναι ένα ντέρμπι. Είναι αρχή του πρωταθλήματος. Βλέπουμε πως οι ομάδες ακόμα δεν είναι έτοιμες. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχω κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Είχα μείνει και δέκα μέρες έξω. Πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος. Σίγουρα μου λείπουν κάποιες προπονήσεις, αλλά πιστεύω να είμαι έτοιμος. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και άμυνα και επίθεση, να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, να παίζουμε καλύτερη άμυνα γιατί φάγαμε πολλά εύκολα καλάθια. Αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να βελτιωθούν άμεσα για να δείξουμε καλύτερη εικόνα. Οι διακυμάνσεις σίγουρα είναι λογικές, αλλά δεν πρέπει να μένουμε σε αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button