ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Θα δώσουμε το 100%, περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο!»

 

Έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού να κατακλύσει την αίθουσα του βοηθητικού του ΣΕΦ απέναντι στον Παναθηναίκό, απηύθυνε η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου.

 

Στην μάχη των τελκών τωνπλέι – οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ρίχνετια η Πρωταθλήτρια ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, με την πίστη για την πρώτη νίκη, που θα δώσει σαφές προβάδισμα στο κυνήγι του φετινού τίτου να είναι έκδηλη. Κάτι που διαφαίνεται και από τις δηλώσεις της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου:

«Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και αύριο, αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, για τον πρώτο τελικό. Όλο αυτό το διάστημα, έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο μας και είμαστε έτοιμες για μια μάχη που, όπως ξέρουμε, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ακολουθώντας το πλάνο των προπονητών μας, σε συνδυασμό με την καρδιά και το πάθος που έχουμε, θα δώσουμε το 100%, για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και τον κόσμο μας να μας στηρίξει, αύριο, στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, στις 14:00 το μεσημέρι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button