ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟ

Τεό, η Άλκηστη δεν χωρούσε;

Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν από τις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Γυναικών, Τεό Λοράντου, αφού σε αυτές δεν συγκαταλέγονται τα ονόματα της Άλκηστης Αβραμίδου και της Αλεξάνδρας Ασημάκη

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην ΚΟΕ… Όπως είναι οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών Τέο Λοράντου, σχετικά με το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεκινάει σήμερα (20/7) την προετοιμασία του στον Άγιο Κοσμά και σίγουρα οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας γεννούν πολλά ερωτηματικά. Κι αυτό διότι από αυτές απουσιάζουν τα ονόματα δύο εκ των κορυφαίων παικτριών που έχουν γράψει τη δική του ιστορία, φορώντας τόσο το σκουφάκι του Ολυμπιακού όσο και της εθνικής ομάδας.

Ο λόγος για τις Αλεξάνδρα Ασημάκη και Άλκηστη Αβραμίδου. Κι εάν για την διεθνή φουνταριστή υπάρχει το θέμα με το ισχίο της, για την περίπτωση της Αβραμίδου είναι λογικό να γεννιούνται πολλές απορίες.

Αλήθεια κύριε Λοράντο, η Αβραμίδου δεν χωρούσε σε αυτή την Εθνική;

Σε μία πολύ καλή ηλικία (σ.σ. είναι μόλις 32 ετών) η αρχηγός του Ολυμπιακού θεωρούμε ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει. Συνεπώς, πρέπει να έχει μια διαφορετική αντιμετώπιση  Η άποψή μας είναι πώς σαφέστατα έχει θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Εάν, βέβαια, υπάρχει κάποιος άλλος λόγος, θα ήταν καλό η ομοσπονδία ή η τεχνική ηγεσία της εθνικής Γυναικών να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ούτως ώστε να μην κάνει ο καθένας υποθετικά σενάρια και να ψάχνει… λόγους!

Ο Τεό Λοράντος έχει καλέσει στην προετοιμασία τις Διαμαντοπούλου, Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Ελευθεριάδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Μπενέκου, Μυριοκεφαλιτάκη από τον Ολυμπιακό, Ξενάκη, Χυδηριώτη, Ειρήνη Νίνου, Κώτσια, Πάτρα από τη Βουλιαγμένη, Τριχά, Αγγελίδη από τον Νηρέα Χαλανδρίου και την Ελένη Σωτηρέλη από τον Εθνικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button