ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλος στα… πειράματα

Ένα ακόμα ματς πέρασε, λάθη έγινε και το αποτέλεσμα. Ήττα για τον Ολυμπιακό. Μια από τις πολλές φετινές. Έξι σε 18 ματς, εκ των οποίων οι 4 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αλλά και μόλις 4 νίκες φέτος! Έτσι δεν μπορεί να γίνει δουλειά. Όπως και να προχωρήσει η ομάδα. Καθώς οι αλλαγές είναι αναγκαίες. Ειδικά στο αγωνιστικό. Τέλος στα… πειράματα.

Αλχημείες και… πειράματα

Φάνηκε ξανά πώς ορισμένοι παίκτες είτε δεν είναι έτοιμοι, είτε δεν κάνουν, είτε δεν μπορούν να φορούν αυτή τη φανέλα. Θα μιλήσουμε με ονόματα. Λοιπόν, ο Τζολάκης -δυστυχώς- δεν είναι έτοιμος για να επωμιστεί αυτό το βάρος. Καθώς σε ηλικία 20 ετών δεν είναι εύκολο να επωμιστεί το βάρος της φανέλας του βασικού γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Έκανε λάθη και στα δύο γκολ. Αν και πήρε την ευκαιρία, δεν την… άρπαξε από τα μαλλιά. Επιπλέον, αν δεν τον προστατέψει η ομάδα, θα τον «κάψει».

Ο Αγκιμπού δεν κάνει. Εξάλλου, η πορεία του είναι σε διαρκή πτώση. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να δώσει τίποτα στον Ολυμπιακό. Ο Μπα, επίσης, πήρε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν δικαιολόγησε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Αν προσθέσουμε μέσα και τον Ρέαμπτσιουκ, το «γλυκό έδεσε»! Όμως για τον Μολδαβό φταίει 100% ο Μαρτίνς. Καθώς με τα συνεχή ματς τον «έκαψε». Κορμπεράν και Μίτσελ συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο. Άρα, πλέον το παιδί θέλει διακοπές. Κανένα μήνα για να αποφορτιστεί και να «γεμίσει» τις… μπαταρίες του. Ειδάλλως δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στα παλιά.

Τέλος στις δοκιμές

Επιπρόσθετα, υπάρχουν παίκτες που δείχνουν πώς σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά. Έτσι έγινε με τον Πασχαλάκη και τον Ντόι. Ο Χάμες ήταν το μεγάλο κέρδος. Ο Γκάρι κέρδισε… πόντους. Ο Αμπουμπακάρ πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του. Το ίδιο ο Λάιντνερ με τον Φορτούνη. Στο κέντρο, ο Μπουχαλάκης με τον Κούντε προσφέρουν όσο μπορούν. Μιας και ο Ινμπέομ Χουάνγκ έδειξε πώς σε ματς που πηγαίνουν στη δύναμη, δεν έχει τον ίδιο καταλυτικό ρόλο. Συνεπώς δεν γίνεται ο Μπιέλ να είναι εκτός αποστολής! Στην άμυνα με την επιστροφή του Ρέτσου, υπάρχουν αρκετές λύσεις. Για παράδειγμα, οι Σενεγαλέζοι δεν είναι ανάμεσά τους.

Αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι η επίθεση. Τρεις σέντερ φορ που είναι «δυσκοίλιοι» στο γκολ. Ο Μπακαμπού θέλει 4-5-6 ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Ελ Αραμπί είναι σε πολύ κακό «φεγγάρι»! Ο Ουί Τζο Χουάνγκ δεν είναι γενικώς… Άρα η δουλειά του Μίτσελ είναι να κάνει το δεύτερο ξεσκαρτάρισμα. Να προχωρήσει με όσους μπορούν. Μόνο έτσι μπορεί να γυρίσει ο διακόπτης. Τέλος στα… πειράματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button