ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλος ο Χάμες από τον Ολυμπιακό [pics]

Όλα έδειχναν πώς το… τέλος ήταν προ των πυλών. Δηλαδή πώς η συνεργασία του Ολυμπιακού και του Χάμες Ροντρίγκες δεν θα συνεχίζονταν. Ωστόσο, ο αποκλεισμός του από την αποστολή του ματς με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας «έτρεξε» τις εξελίξεις. Καθώς ήταν δεδομένο πώς η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν θα συνεχίζονταν. Αλλά τελικά αυτό έγινε σήμερα. Τέλος ο Χάμες από τον Ολυμπιακό.

Έκλεισε το κεφάλαιο Χάμες

Έτσι, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό πώς δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία με τον Κολομβιανό. Επιπλέον, αυτή ήδη λύθηκε ο πρώην παίκτης του Θρύλου είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του. Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας, για την υπόθεση αυτή, αναφέρει: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Το μήνυμα του Χάμες για το… αντίο

Από τη δική του πλευρά, ο Κολομβιανός αμυντικός αποχαιρέτισε τον Θρύλο με ένα αντίστοιχο μήνυμα στα social media. Στο… αντίο του ανέφερε ότι: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για το διάστημα που περάσαμε μαζί. Αν και χωρίζουν οι δρόμοι σας, αισθάνονται ότι πάντα θα είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, αλλά και του λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι τα καλύτερα στον στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button