ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελικά το VAR κάνει λάθη;

Παραδοχή από τα παιδιά του πάνελ στο ανοικτό κανάλι για τη γραμμή του VAR. Πέρσι έλεγαν άλλα πράγματα…

Κοίτα να δεις που γύρισε η γη… ανάποδα! Το άσπρο έγινε μαύρο! Δεν υπάρχει αυτό. Τα παιδιά του πάνελ στο ανοικτό κανάλι έκαναν συζήτηση για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκεί που οι Αρκάδες έριξαν δύο μπαλάκια στην ομάδα του Γκαρσία και την έστειλαν στην τρίτη θέση.

Οι «πανελίστες» της κυριακάτικης εκπομπής, ειδικά εκείνοι στα… παράθυρα, έδωσαν μια άλλη διάσταση για τη φάση του γκολ που πέτυχε ο Κρμέντσικ, αλλά δεν μέτρησε μιας και ήταν οφ σάιντ. Οι άνθρωποι άρχισαν και έλεγαν για την οπτική γωνία και τη γραμμή. Κοινώς, αμφισβήτησαν το VAR. Μα καλά αυτοί οι ίδιοι δεν ήταν που έλεγαν πώς το VAR δεν κάνει λάθη; Αυτοί δεν ήταν που έλεγαν πώς το μηχάνημα βάζει τις γραμμές και είναι όλα σωστά;

Τώρα γιατί άλλαξαν άποψη. Μήπως για να φτιάξουν κλίμα μιας και πλησιάζει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη και θέλουν να φτιάξουν κλίμα. Ακούσαμε για λάθος καρέ, λάθος θέση του επόπτη. Όλα ωραία, όμως, πριν από αρκετούς μήνες όλες οι φάσεις που τσεκάρονταν από το VAR ήταν κανονικές.

Πλέον υπάρχει και άλλη άποψη, Η γραμμή δεν ήταν σωστή, χωρίς να φταίει όμως ούτε η NOVA , ούτε το VAR. Πώς λοιπόν μπορεί να συμβαίνει αυτό; Αυτό μόνοι οι «πανελίστες» μπορούν να το εξηγήσουν, κανείς άλλος! Γιατί ακόμα και ο Κάκος δεν θέλησε να αμφισβητήσει το VAR!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button