ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τελετή Λήξης Σχολών σε Ρέντη και Καραϊσκάκη!

1479043

Μια υπέροχη χρονιά για τις Κεντρικές Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού σε Ρέντη και Καραϊσκάκη φτάνει στο τέλος της.

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης στις εγκαταστάσεις Σχολής Ρέντη και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι διακοπές για όλα τα παιδιά με το ραντεβού να έχει οριστεί για τα τέλη Αυγούστου! 

Περισσότερα από 500 παιδιά “ψήφισαν” και φέτος τις δυο Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού και αρκετά απ΄αυτά τα παιδιά και κυρίως από την Σχολή Ρέντη πέρασαν το κατώφλι του Προπονητικού Κέντρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εντάχθηκαν στ’ αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας.

1479028

Ήταν μια χρονιά γεμάτη αγώνες, κούπες, χαρές, πολλά δοκιμαστικά μα πάνω απ’ όλα με πολύ διασκέδαση για όλους. Οι γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στις Κεντρικές Σχολές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά θέματαΑθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφές μέσα από τα Σεμινάρια που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ μεγάλος αριθμός παιδιών συμμετείχε στις εργομετρικές μετρήσεις. 

Στην γιορτή που διοργανώθηκε στο Ρέντη τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν πολλά “διπλά” και να διεσκαδάσουν. Το μενού… είχε και ομαδική φωτογράφηση και για τις δυο Σχολές μας. Σ’ όλα τα παιδιά δόθηκαν και αναμνηστικά διπλώματα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Η Διεύθυνση Σχολών και όλο το προσωπικό των Κεντρικών Σχολών Ρέντη και Καραϊσκάκη ευχαριστεί τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη τους και εύχεται σ’ όλους καλό καλοκαίρι! 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button