ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελειώστε τους!!!!

Eλλάδα 2017-2018 . Η απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ παντού. Αποθέωση και fair play στους παίκτες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που έπαιξαν στο τελικό-ντροπή του Βόλου, ο καλύτερος τελικός Κυπέλλου, λένε άλλοι, συνεχείς προκλήσεις στον κόσμο του Ολυμπιακού  για να έχουν κάποιοι να λένε και να γράφουν ότι απλά τους καπνίσει ή τους συμφέρει με όλους τους τρόπους. Γράφει ο Redistas

Kαταρχήν έχουμε καταλάβει ότι για όλα αυτά φταίει ο Ολυμπιακός.  Αυτή η κακιά ομάδα της οποίας οι οπαδοί κάνουν επεισόδια ,είναι αληταράδες, και δυστυχώς δεν είναι σαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με το τεράστιο ήθος.  Αυτούς που για κανα δίωρο αλλληλομαχαιρωνόντουσαν στον Βόλο και μετά κάποιοι τους έδωσαν και τα εύσημα.

Οσοι ήσασταν στο γήπεδο με την ΑΕΚ και μετά το τέλος αυτού καταλάβατε τι έγινε με την Αστυνομία. Το δείχνουν και τα βίντεο. Χωρίς λόγο επίθεση σε λίγα άτομα ενώ θα μπορούσαν να είχαν αποχωρήσει πιο νωρίς όταν η ΑΕΚ και οι διαιτητές ήταν ήδη στα αποδυτήρια. Μετά πέταξαν και τα δακρυγόνα χωρίς να σκεφτούν  τι θα γινόταν αν μέσα στον κακό χαμό του κόσμου που έφευγε και πνιγόταν θα μπορούσαμε να είχαμε μία νέα Θύρα 7.   Που να το σκεφτούν όμως.

Βλέπουμε, με πολλούς και διάφορους τρόπους τεράστιο πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού ,αλλά το χουμε ξαναπεί και ξαναγράψει. Είμαστε μόνοι μας και είναι όλοι τους. Το λένε και οι ίδιοι.  Και στο όνομα της “εξυγίανσης” κάνουν τα πάντα ..Ντού στα Γιαννενα ,με συνοδεία στα γήπεδα που παίζει ο ΠΑΟΚ και μετά προκαλούν κιόλας, παρά τις υπουργικές απαγορεύσεις.. Απαγορεύσεις λέμε;Aς γελάσουμε λίγο.  Οσο για τη διαιτησία..Τα ξέραμε..Μας τα χαν πει και προειδοποιήσει..Υπάρχουν και βίντεο. Λένε κάποιοι στον Ολυμπιακό δεν αξίζει να διαμαρτύρεται… Δηλαδή θα μας βιάζετε και θα λέμε και ευχαριστώ..

Πάμε και στο σημερινό. Απέναντι σε αυτή τη “μικρή” που παίζει καθυστερήσεις  από το πρώτο λεπτό μέχρι και το 85 και κάποιοι την ονομάζουν “Μπαρτσελόνα η Ρεάλ ”  οι παίκτες μας -όποιοι παίξουν- να   αποδείξουν γιατί είναι …εκλεκτοί να φοράνε την “Ιερή Ερυθρόλευκη”  .Να βγάλουν πάθος, δύναμη και αν πέσουν να πέσουν μαχόμενοι. Στα μάτια μου όμως πρέπει να “τελειώσουν” με διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ…Μπορούν!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button