ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τελειώνει» άμεσα ο Βρσάλικο

Η ιστορία του Σίμε Βρσάλικο στον Ολυμπιακό θα είναι πολύ σύντομη. Ούτε πέντε μήνες δεν κράτησε. Διότι οι δύο πλευρές είναι στην τελική ευθεία των επαφών για να λύσουν -επίσημα- τη συνεργασία τους. Κάτι που θα συμβεί προσεχώς. «Τελειώνει» άμεσα ο Βρσάλικο.

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό

Δεν αποτελεί μυστικό πώς σε αυτή τη συνεργασία καμία από τις δύο πλευρές δεν έμεινε ικανοποιημένη. Ο Κροάτης αμυντικός ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί 100% στον Ολυμπιακό. Εξάλλου, ήταν μια από τις «δυνατές» μεταγραφές που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» το περασμένο καλοκαίρι. Ένας παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία και θητεία στα γήπεδα της La Liga.

Όμως με τον Ολυμπιακό δεν «κόλλησε» ποτέ. Οι συνεχείς τραυματισμοί του, αλλά και το γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης, δεν βοήθησε καθόλου. Αλλά και ο ίδιος δεν έμεινε «ευχαριστημένος» με όσα είδε και συνάντησε. Με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δώσει αυτά που περίμεναν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Μόλις 9 ματς με τον Ολυμπιακό σε αυτό το διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, δύο στα προκριματικά του Champions League, τρία στο ελληνικό πρωτάθλημα και τέσσερα στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Διαζύγιο» με Βρσάλικο

Η πλευρά του Κροάτη δεξιού μπακ και η αντίστοιχη των «ερυθρολεύκων» είναι σε ανοικτή… γραμμή. Ειδικότερα, οι συζητήσεις τους κρατούν εδώ και αρκετές ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, οι διαπραγματεύσεις τους έχουν προχωρήσει και έχουν μπει στην τελική ευθεία. Διότι απομένει να φανεί πότε ακριβώς θα πέσουν οι τίτλοι του… τέλος σε αυτή τη συνεργασία. Λοιπόν, πότε θα οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αν και από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας τηρείται σιγήν ιχθύος, η ουσία είναι πώς το θέμα θα τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Δηλαδή μέχρι τα τέλη Νοέμβρη. «Τελειώνει» άμεσα ο Βρσάλικο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button