ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα συνεταιράκια … ξανάσμιξαν!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άπλωσε… χείρας βοηθείας σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, ώστε να μην αποβληθούν από το πρωτάθλημα

Τη στήριξη του Παναθηναϊκού χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ, ώστε να αποφύγει την αποβολή του από τη Super League.

Στις εργασίες του Δ.Σ.  της Super League και με την ψήφο των «πρασίνων» ουσιαστικά κρίθηκε η μη απαγόρευση των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ και στην Ξάνθη, στη συζήτηση της καταγγελίας του Ολυμπιακού, επειδή οι δυο ομάδες προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο για αγωνιστικούς λόγους.

 

Υπέρ του αιτήματος εκτός των τριών ΠΑΕ που κατέθεσαν, ψήφισε και ο Άρης, ενώ κατά ψήφισαν εκτός από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, οι Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Βόλος.

Εκτός από «υπέρ» και «κατά» υπήρξε και η τρίτη άποψη, σύμφωνα με την οποία το θέμα πρέπει να παραπεμφθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο κι όχι να πάρουν τέτοια απόφαση οι υπόλοιποι εταίροι της Super League. Υπέρ αυτής της λογικής ψήφισαν οι ΑΕΚ, Ατρόμητος και ΟΦΗ.

 

 

Μάλιστα, με τη λήξη του ΔΣ, η αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, δήλωσε για το ζήτημα: «Η θέση μας είναι ότι εμείς δεν είμαστε δικαστές. Δεν είμαστε αρμόδιοι αν κάτι είναι νόμιμο ή όχι, γι’ αυτό θεωρήσαμε ότι το θέμα πρέπει να κριθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ψηφοφορία απείχε ο Αστέρας Τρίπολης, λευκό όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις ψήφισε η ΕΠΟ, ενώ απούσα από το ΔΣ ήταν η Λαμία.

 

Κατόπιν αυτών των δεδομένων, το αίτημα των τριών ΠΑΕ κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, απορρίφθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button