ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τα συναισθήματα τα βγάλαμε την ώρα του αγώνα» (Videos)

Στους τομείς που εξώθησαν τις παίκτριές του στην άνετη νίκη επί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο τενχικός του Ολυμπιακού Γιώργος Παντελάκης μιλώντας στην κάμερα του Redaroume.gr.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού και κυρίως την τρομερή διάθεση και πάθος των παικτριών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Παντελάκης.
«Το κλειδί σ’ αυτά τα παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω
Οι 23 πόντοι που δεθχήκαμε στο πρώτο ημίχτονο οι οκτώ ήρθαν από επιθετικό ριμπάουντ,. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μέγεθος και έπρεπε να προστατεύσουμε την ρακέτα μας Γενικά σε όλη αυτή τη σειρά των τελικών μεγάλο ρόλο παίζει η ενέργεια κι η σκέψη. Στηριζόμαστε στην άμυνα, αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό στην επίθεση και να σκοράρουμε 40 πόντους στο πρώτο ημίχρονο
Η άμυνα είναι καθαρά θέμα διάθεσης. Δεν υπήρχε κάποιος στο γήπεδο που να σκέφτηκε ότι οι παίκτριές μας εδεν έχουν διάθεης να παίξουν μπάσκετ.»
Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει πώς επηρεάστηκαν οι παίκτριές του με την όλη κατάσταης που είχε δημιουργηθεί και την ακύρωση του πρώτου τελικού. Ο Γιώργος Παντελάκςη σημείωσε:
«‘Όμως τα συναισθήματα μερικές φορές είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς και δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν, Εμείς αυτό που κάναμε, ήταν όλα αυτά τα συναισθήματα που ένιωσε ο καθένας μόνος του, τα αποθηκεύσαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και τα βγάλαμε την ώρα του αγώνα, Με την ενέργειά μας και με τη γλώσσα του σώματος.
Ηταν μια πολύ δύσκολη αυτή η κατάσταση που ζήσαμε για εμάς.Είμαι 17 χρόνια προπονητής και πρώτη φορά στην καριέρα μου συναντώ τόσα μαζεμένα προβλήματα. Δεν το έχω ξανανιώσει. Δεν ξέραμε εά την Παρασκευή θα παίξουμε

Η ροή είναι τέτοια που πραγματικά δεν ξέρουμε πόσο αυτό μπορούμε να το διαχειριστούμε.

Ερωτηθείς εά το Σάνβατο θα είναι το τελευτάιο παιχνίδι τη σειράς ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε:
«Τελευταίο παιχνίδι είναι εάν κερδίσουμε Κι εάν πάμε… Σίγουρα αυτό που προέχει, είναι να προετοιμάσω την ομάδα να πάμε να παιξουμε το Σάββατο. Όλη αυτή την αναμπυμπούλα έχει κάνει την προσπάθεια όλω μας πολύ δύσκολη. Όχι μόνο σε εμάς. Τα αποτελέσματα είναι σε βάρος μας Είναι ένα φορμάτ στα πλέι – οφ που δεν έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα. Είναι απλά ένα προβάδισμα.
Το Σάββατο να πάμε να παίξουμε Επειτα ίσως να παίξουμε Κυριακή ή την Δευτέρα. Πραγματικά δεν ξέρω.»

Ερωτηθείς για την εξαιρειτκή απόδοση της Νίκης Σταμολάμπρου τόνισε
«Έχω μία ομάδα που δεν στηρίζεται στον ένα στην ομάδ.α Έχω μια ομάδα . Είναι μια ομάδ απου σ εκάθε κάθε παιχνίδι βγαίνει μπροστά και διαφορετικός Με τη Νίκη βέβαια κάνεμε την κουβέντα ένα μπορεί να βγει μπροστά, ώστε να μην πάρω ξένη παίκτρια σε αυτή τη θέση.
Θεωρώ ότι η νίκη μέχρι τώρα έχει καταφέρει και έχει αποδείξει ότι είναι μια αθλήτρια που μπορεί να ακουμπήσει κάποιος επάνω της και να συνεχίσει το χτίσιμο.»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button