ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα “ερυθρόλευκα” βίντεο της Πυγμαχίας (8 vids)

To Redaroume έδωσε το “παρών” στο Ρέντη εκεί όπου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Κύπελλο Πυγμαχίας όπου οι αθλητές του Ολυμπιακού έλαμψαν με την παρουσία τους.

Δείτε σε βίντεο όλα όσα συνέβησαν στο ρινγκ του “Μελίνα Μερκούρη”.

Αγώνα επίδειξης μεταξύ του πρωταθλητή του Ολυμπιακού, Παύλου-Πουλίκου Τσαγκράκου με τον Οδυσσέα Τσακουρίδη του ΑΠΣ Περάματος.

Ο Γιώργος Χορβαλάκος αντιμετώπισε τον αθλητή του Εθνικού, Πετροπαύλο Μανδουράκη ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στα σημεία στην κατηγορία 64κ. Ανδρών.

Ο Ιωάννης Γεμένογλου αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία Παίδων επικρατώντας του Φίλιππου Γεωργόπουλου του Ηρακλή Αγ. Αναργύρων.

Ο Λάμπρος Αναστασάκος αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία 91+ Ανδρών επικρατώντας του Ορφέα Ναυπλιώτη του Ηρακλή Αγ. Αναργύρων, με διακοπή του αντιπάλου.

 

H Kυριακή Ασλανίδη αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία των 75 Κιλών Γυναικών, επικρατώντας  της Έλενας-Άννας Μιχελακάκη από τον Μίνωα.

Ο Παναγιώτης Μπαρμπαρούσης αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία 69κ. Νέων επικρατώντας του Δημήτρη Νιχωρίτη του Ηρακλή Αγ. Αναργύρων.

Στον πρώτο αγώνα επίδειξης που είχε προηγηθεί πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο πυγμάχος του Ολυμπιακού Βεΐσυ Αράς απέναντι στον Αλέξανδρο Χρήστου του Εθνικού στην κατηγορία των 69κ. Ανδρών.

Ο Φώτης Τζώτζος αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία 75κ. Ανδρών επικρατώντας του Βιλλέμ Ευμορφιάδη του Εθνικού

Στο τελευταίο βίντεο σας παρουσιάζουμε την μετατροπή του γήπεδου του Ρέντη από βόλεϊ σε αρένα πυγμαχίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button