ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα «παπαγαλάκια» δεν σταματούν, ο Ολυμπιακός προχωρά βάσει πλάνου!

Επειδή ορισμένοι έχουν μπερδευτεί και κάνουν το άσπρο… πράσινο, μην μπερδεύεστε. Όλα στην ώρα τους. Τώρα είναι ακόμα η αρχή.

Βιάστηκαν ορισμένα «παπαγαλάκια» του… Φάρου του ελληνικού αθλητισμού και της ομάδας με τα πράσινα να αναλάβουν δράση. Να κάνουν το άσπρο… πράσινο, όπως πάντα. Παρουσιάζοντας την κατάσταση όπως τους βολεύει. Με πηγαίους τίτλους που ανέφεραν: «Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για τον… πιο απίθανο λόγο που έχετε διαβάσει ποτέ!».

Συμπληρώνοντας ακόμα ότι αυτή η κίνηση: «Κι όμως δεν αφορά την υπόθεση Χατζηνικολάου… η προσφυγή του Ολυμπιακού επί της ουσίας ζητάει στην αυριανή εκδίκαση του ΑΣΕΑΔ να ακυρωθεί το ματς που κέρδισε σε επανάληψη, ώστε να μετρήσει η αρχική του νίκη με 72-70». Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γελάσουμε!

Γιατί; Μα πολύ απλά διότι η ουσία και η πραγματικότητα είναι διαφορετικές. Δεν έχει καμιά απολύτως σχέση ό,τι θα γίνει αύριο στο ΑΣΕΑΔ με την υπόθεση της Χατζηνικολάου. Θα ρωτήσετε όλοι γιατί γίνεται αυτό; Πολύ απλά για ένα και βασικό λόγο.

Διότι η πρώτη ένταση του Ολυμπιακού αφορά την ακύρωση της απόφασης της ΚΕΔ. Βάσει της οποίας, δέχθηκαν την ένσταση του ΠΑΟ που δεν αφορούσε την επίμαχη φάση του αγώνα της 13ης Μαΐου που δεν μέτρησε τελικά. Οι «ερυθρόλευκοι» με την κίνησή τους επιθυμούν -και περιμένουν τη δικαίωσή τους- για την πρωτοτυπία της ΚΕΔ που επέλεξε να καταργήσει το φύλλο αγώνα του πρώτου αγώνα που έληξε 72-70 για τον Ολυμπιακό.

Με την Επιτροπή Διαιτησίας να έχει προχωρήσει σε ένα απίθανο «νομικό προηγούμενο». Να μην υπολογίσει το φύλλο αγώνα, μέσα στο οποίο τονίζεται κατηγορηματικά -όπως και στη συμπληρωματική τους έκθεση- ότι το καλάθι της Ριντ στον εν λόγω αγώνα ήταν εκπρόθεσμο!

Με την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, αυτό που ζητά ο Ολυμπιακός είναι να ισχύσει το προφανές. Αυτό που είδε όλη η Ελλάδα. Πώς είχε μηδενίσει το χρονόμετρο πριν επιχειρήσει το σουτ η παίκτρια του Παναθηναϊκού. Άρα ήταν εκπρόθεσμο και η απόφαση της ΚΕΔ δεν είναι λογική, αλλά παράλογη. Όλοι, εξάλλου, γνωρίζουν την ιστορία.

Όσον αφορά στην αγωνία ορισμένων για τις ενστάσεις του Ολυμπιακού, αναφορικά με την αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου στη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ Γυναικών, μια λέξη ταιριάζει στην περίσταση… Υπομονή. Υπομονή από όλους, ειδικά όσους σήμερα κάνουν το άσπρο… πράσινο. Θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις για την υπόθεση αυτή, οι οποίες δυστυχώς για όλους αυτούς που σήμερα κορδώνονται, θα είναι πολύ δυσάρεστες. Για κάποιους και για κάποιες!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button