ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τα όνειρά μας έχουν εγγυητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Την στήριξή της στο πρόσωπο του Διοικητικού Ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε η Σχολή του Ταύρου.

Την έκδηλη υποστήριξή της προς το πρόσπο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ανελέητο πόλεμο που δέχεται εξέφρασε η Διεύθυνση Σχολής του Ολυμπιακού στον Ταύρο με ανακοίνωση που εξέδωσε .

Αναλυτικά:

«Στον Ολυμπιακό μάθαμε και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Τα όνειρα μας περικλείονται με τέσσερις λέξεις. Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς. Τα όνειρά μας έχουν ως εγγυητή τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά: «Περισσότερα από 10 χρόνια «υπηρετούμε» την ιδέα του Ολυμπιακού. Είμαστε στην οικογένεια, την θρυλική οικογένεια, και είμαστε περήφανοι για τον σύλλογο μας, τις ομάδες του, την διοίκηση του και τον κόσμο του.

Στη διαδρομή μας αυτή, ως Σχολή του Ολυμπιακού στον Ταύρο, είδαμε το Δίκτυο Σχολών να γιγαντώνεται και να ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα, να φτάνει έως την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Δεν ήταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα να παίξουμε φιλικό παιχνίδι με την Σχολή του Ολυμπιακού από το Σικάγο των Η.Π.Α.

Στον Ολυμπιακό μάθαμε και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Τα όνειρα μας περικλείονται με τέσσερις λέξεις. Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς. Τα όνειρά μας έχουν ως εγγυητή τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τον ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που από το 2010 δεν έχουν σταματήσει να του ρίχνουν λάσπη για το koriopolis, για την φερόμενη ως «Εγκληματική Οργάνωση». Για όλα αθωώθηκε και μάλιστα με απόφαση του Αρείου Πάγου. Επειδή δεν μπορούν να ανταγωνιστούν το τεράστιο έργο του και την προσφορά του συνεχίζουν με νέες σκευωρίες. Η αλήθεια όμως θα λάμψει εκ νέου. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα εκεί που του αρμόζει, στην κορυφή ,και θα έχει τον πιο δυνατό και έμπειρο τιμονιέρη.

Η Διεύθυνση Σχολής Ταύρου».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button