ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα ντου στους Ζωσιμάδες δεν τα είδε κανείς…

“Βράζουν” στον Ολυμπιακό με τα όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Συν τοις άλλοις ένα από αυτά που έχουν εξοργίσει άπαντες στο μεγάλο λιμάνι είναι η μη κλήση του ΠΑΟΚ.

Οργή απόλυτα δικαιολογημένη αφου στα βίντεο με τους βανδαλισμούς φάνηκε ξεκάθαρα το “ντου” των οπαδών του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες αλλά η αστυνομία δεν τα είδε ποτέ!!!

Γίνεται αντιληπτό πως στην Ελλάδα του 2018 μόνο κράτος δικαίου δεν υπάρχει που να αντιμετωπίζει τα πράγματα με δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Επισης ακόμη πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι τα πρωταθλήματα κρίνονται από την ίδια την αστυνομία με την συμπεριφορά της και με τις εντολές που έχει για συμπεριφορές συγκεκριμένες. Για παράδειγμα στο Καραϊσκάκη είδαμε τις προκλήσεις και την επιθετικότητα ενώ στα Γιάννενα και την Κέρκυρα δεν είδε απολύτως τίποτα το μεμπτό… Και δεν βοηθουν καθόλου την κατάσταση ανακοινώσεις του στυλ “μπράβο που κάνατε ντου γιατί θα είχαμε χειρότερα”. Πώς λοιπόν να μην “βράζει” με όλα αυτά ο Ολυμπιακός, η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που επενδύει σε ποδοσφαιριστές και δαπανει χρήματα για να πάει μπροστά το άθλημα. Αλλά είπαμε. Αυτά δεν τα βλέπουμε.

 

ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΥΦΛΩΣΗ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ: «ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close