ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα μηνύματα της ΘΥΡΑΣ 7 [pic]

Το απόγευμα της Κυριακής η ΘΥΡΑ 7 και γενικότερα ο κόσμος του Ολυμπιακού πήρε θέση για το θέμα του κλεισίματος των γηπέδων. Με τη συγκέντρωση και την πορεία που έγινε στο κέντρο του Πειραιά. Εν συνεχεία, ακολούθησε το ματς της Λεωφόρου. Εκεί όπου ήταν όλα μηδέν. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου πήραν θέση και για τα δύο. Τα μηνύματα της ΘΥΡΑΣ 7.

Η ΘΥΡΑ 7 πήρε θέση

Μην ξεχνάμε πώς η Κυβέρνηση έχει πάρει το μέτρο της παρουσίας στις κερκίδες των γηπέδων μόλις το 10% της χωρητικότητας, με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα. Με αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων το εφάρμοσε πρώτος ο Ολυμπιακός, να μην ανοίγουν καν τις κερκίδες, καθώς δεν μπορούν να διαχωρίσουν τον κόσμο τους. Να επιλέξουν να μπουν ορισμένοι στο γήπεδο και η πλειοψηφία όχι. Είτε αφορά τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, είτε γενικότερα τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Το απόγευμα της Κυριακής έγινε στο κέντρο του Πειραιά η πορεία διαμαρτυρίας του «ερυθρόλευκου» κόσμου κατά του άδικου μέτρου. Με μια ειρηνική συγκέντρωση, μέσω της οποίας έστειλαν το μήνυμά τους. Μεταξύ άλλων είχαν σηκώσει και το πανό: «Μέτρα 2 ταχυτήτων! Η οργή μας θα σας καταπιεί!» Εν συνεχεία ακολούθησε το ματς στη Λεωφόρο όπου ο Ολυμπιακός είχε πολύ κακή απόδοση.

Τα μηνύματα της ΘΥΡΑΣ 7

Μετά το τέλος του αγώνα οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού πήραν θέση και για τα δύο. Σχολιάζοντας τόσο τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έκαναν όσο και το αγωνιστικό πρόσωπο των «ερυθρόλευκων» στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στο μήνυμά, μέσω της σελίδας της στο facebook, η ΘΥΡΑ 7 τόνισε: «Εμείς εκεί που έπρεπε! Όπως έπρεπε! Η ομάδα σήμερα… αλλού για αλλού!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button