ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα μηνύματα Μίτσελ πριν τον Αστέρα

Ο Μίτσελ μίλησε στο Cosmote tv  για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έκανε την αυτοκριτική του αλλά ταυτόχρονα ζήτησε και απο τους παίκτες του να κάνουν το ίδιο εν όψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.

Για το «στραβοπάτημα» της ομάδας ου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Το δίδαγμα είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε αμέσως το επόμενο παιχνίδι μας, να σταματήσουμε να μιλάμε και να αρχίσουμε να κάνουμε πράξεις όσα έχουμε πει. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, με όλο τον σεβασμό προς κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε πιο καταιγιστικοί, πιο αποτελεσματικοί για να παίρνουμε νίκες.

Δεν είναι η στιγμή ούτε για να αναζητήσουμε δικαιολογίες και ή για να αποδώσουμε ευθύνες. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι λύσεις, τις οποίες να εφαρμόσουμε. Ο καθένας μας πρέπει να καθίσει να σκεφτεί ποια είναι η λύση και όχι τι έφταιξε και ποιος».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στο ματς με τον Αστέρα: «Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο στα προηγούμενα παιχνίδια, με εξαίρεση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν βρισκόμαστε σε μία φάση στην οποία θα πρέπει να ‘‘επαναστατήσουμε’’ κάνοντας δραστικές αλλαγές. Ο καθένας πρέπει να κάνει την προσωπική του ‘‘επανάσταση’’ αυτή τη στιγμή. Ο καθένας θα πρέπει να βρει μέσα του το πώς μπορεί να βοηθήσει. Χρειαζόμαστε τη νίκη, πρέπει να νικήσουμε και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μη δώσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να μάς κάνει τη ζημιά».

 

Για τον Φορτούνη: «Όλοι οι παίκτες όταν προσπαθούν και δουλεύουν καθημερινά μπορούν να δείξουν θετικά αποτελέσματα. Οποιοσδήποτε καλός ποδοσφαιριστής όταν δουλεύει μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο. Ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί παράδειγμα από την πρώτη ημέρα παρουσίας του προπονητικού τιμ, καθώς βελτιώνεται και προοδεύει συνεχώς. Το αποτέλεσμα ήταν να πετύχει δύο γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button