ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα μεγάλα buzzer beater του «Φαράω»!

Δεν είναι μια και δύο φορές που έχει «χτυπήσει» ο Χασάν στο φινάλε.

Τα γκολ που πετυχαίνει ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού είναι το ένα πιο σημαντικό από το άλλο. Όμως υπάρχει και μια ξεχωριστή κατηγορία γκολ που έχει σημειώσει. Αυτά στο φινάλε που είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά και πολύτιμα. Είναι τα γκολ που δίνουν νίκες, τα γκολ που δίνουν προκρίσεις.

Το διάστημα που φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Χασάν έχει πετύχει πέντε buzzer beater. Όλα γκολ ξεχωριστά, πολύτιμα, καθοριστικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ολυμπιακό. Το πρώτο ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2018. Στη Νέα Σμύρνη, πέτυχε το γκολ του Θρύλου στο «διπλό» με τον Πανιώνιο. Ακολούθησε πέρσι το γκολ στις καθυστερήσεις στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Φέτος ήταν η τρίτη φορά. Στις δύο προηγούμενες είχε πετύχει το γκολ της νίκης, αυτή τη φορά πέτυχε το γκολ της πρόκρισης. Στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League με την Μαρσέιγ, ενώ ακολούθησε πριν από περίπου πέντε εβδομάδες το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ. Στο «Philips Stadion» δεν έβαλε γκολ νίκης, αλλά κάτι σημαντικότερα. Έβαλε γκολ πρόκρισης κι αυτό είναι που θα μείνει στην ιστορία περισσότερο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button