ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα Facts του 3ου τελικού

H ώρα του 3ου τελικού φτάνει. Είναι σαφέστατα, το πιο κρίσιμο παιχνίδι για το ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα  φέτος στην Α1.

Διαφωνώ με αυτούς που λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει άγχος. Αγχος έχουν οι μέτριοι και αυτοί που δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Οχι αυτοί που έχουν εντρυφήσει στους τίτλους και έχουν παίξει τόσα κρίσιμα ματς.

Ο Ολυμπιακος, σήμερα, πρέπει να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι. Τόσο απλά. Θα πρέπει  στην επίθεση να δουλέψουν  τα συστήματα σωστά και να μην περιμένουμε από τον Σπανούλη μόνο να βγάλει τα κάστανα  από τη φωτιά. Θα πρέπει να μπουν στην εξίσωση και άλλοι παίκτες πλήν του αρχηγού. Και αναφέρομαι ιδιαίτερα σε Γκρίν -Παπανικολάου-Πρίντεζη  που θα πρέπει  να μπουν στην εξίσωση.

Πέρα από τα γνωστά, ο έλεγχος των ριμπάουντ  θα είναι ένα X factor στο παιχνίδι με την κόντρα Μιλουτίνοφ-Μπουρούση στο προσκήνιο , όπως βέβαια και η άμυνα ,αλλά και το πως θα κινηθούν οι διαιτητές μέσα  στο παιχνίδι και το κατά πόσο θα επιτρέψουν το σκληρό παιχνίδι .Με τους Σχινά-Καρακατσούνη -Δεσλή να είναι η τριάδα και σαφέστατα θα περιμένουμε να δούμε με τεράστιο ενδιαφέρον  την αντίδραση τους στο παιχνίδι.. Με τους Πειραιώτες να έχουν παράπονα, ειδικά απο τον δεύτερο στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button