ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα εισιτήρια των ευρωπαϊκών ματς

Τέσσερα πολύ μεγάλα ματς θα γίνουν το προσεχές διάστημα στο «Μελίνα Μερκούρη». Πιο συγκεκριμένα, τα ματς των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού. Καθώς η ανδρική ομάδα συμμετέχει στους ομίλους του CEV Champions League. Επίσης, η γυναικεία θα παίξει με τη σπουδαία, ιταλική Νοβάρα. Αξίζει να σημειωθεί πώς η παρουσία του κόσμου δεν είναι απλά απαραίτητη. Είναι προϋπόθεση! Κατά συνέπεια, θα πρέπει το κλειστό του Ρέντη να είναι κατάμεστο. Τα εισιτήρια των ευρωπαϊκών ματς.

Τα εισιτήρια για τα εντός έδρας ματς στην Ευρώπη

Λοιπόν, από σήμερα άρχισε η διαδικασία της διάθεσης των εισιτηρίων των εν λόγω αναμετρήσεων. Διότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και για την εικόνα του συλλόγου. Επομένως, το κλειστό του Ρέντη πρέπει να είναι κατάμεστο. Κόντρα σε σπουδαίες ομάδες στην Ευρώπη, οι «ερυθρόλευκοι» και οι «ερυθρόλευκες» θα αναζητήσουν την υπέρβαση. Ώστε οι «ερυθρόλευκες» ομάδες να παλέψουν πιο δυνατά. Αλλά είναι απαραίτητη η βοήθεια του κόσμου του. Επομένως, όλοι πρέπει να αντιληφθούν πώς είναι σημαντικό να προμηθευτούν εισιτήρια. Μετά να πάρουν θέση στην κερκίδα. Για να δώσουν ώθηση και έξτρα δύναμη στις ομάδες βόλεϊ του Θρύλου. Τα εισιτήρια των ευρωπαϊκών ματς.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Θρύλου για τα εισιτήρια

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι από σήμερα, Δευτέρα (20/11 και ώρα 17:00), ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων των εντός έδρας αναμετρήσεων των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, σε Champions League και Challenge Cup.

Τα εισιτήρια διατίθενται:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster (www.ticketmaster.gr).

Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 5€, 10€, 15€, 20€, 30€.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων:

  • Τρίτη 28/11 (18:00): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Νοβάρα (Challenge Cup Γυναικών)
  • Τετάρτη 29/11 (19:00): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ροζελάρε (Champions League Ανδρών)
  • Τρίτη 12/12 (19:00): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ζιράτ (Champions League Ανδρών)
  • Πέμπτη 11/1/24 (19:30): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ζάκσα (Champions League Ανδρών)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button