ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα εισιτήρια με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ

Σπουδαίο φιλικό δίνει το Σάββατο ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν σε έναν «ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ» την ουκρανική Σαχτάρ Ντονέτσκ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Ένα φιλικό για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία. Να σημειωθεί πώς όλα τα έσοδα της φιλικής αναμέτρησης θα δοθούν για την οικονομική στήριξη των προσφύγων. Τα εισιτήρια με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η διάθεσή τους ξεκίνησε σήμερα το πρωί, στις 11:00, ηλεκτρονικά. Το πρωί του Σαββάτου, από τις 10:00, θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του γηπέδου. Μια πρωτοβουλία των «ερυθρόλευκων» που αποδεικνύουν και πάλι πώς είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας αθλητικός οργανισμός που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων με την Σαχτάρ Ντονέτσκ

Με τη σχετική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» να αναφέρει: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον φιλικό αγώνα «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ» απέναντι στη SHAKHTAR DONETSK που θα διεξαχθεί στο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” το Σάββατο 09/04/2022 και ώρα 20:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια διατίθενται μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Παρασκευή 8/04 στις 11:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.
γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά το Σάββατο 09/4 (10:00 έως την έναρξη του αγώνα). Για την αγορά των εισιτήριων από τα εκδοτήρια, θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους να κλείνουν ραντεβού από το site www.olympiacos.org. Με την οριστικοποίηση του ραντεβού, έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήριά τους από το εκδοτήριο με την επίδειξη του email καθώς και όλων των απαραίτητων παραστατικών.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας, πατήστε εδώ

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι να έχουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19 τα οποία θα πρέπει να είναι έγκυρα στην εφαρμογή COVID FREE GR.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€

Για την αγορά των εισιτηρίων δεν απαιτείται κάρτα φιλάθλου.

Οι φίλαθλοί μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο με τον συνοδό τους χωρίς τηλεφωνική κράτηση.

• Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή την άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου, τo οποίο θα πρέπει να είναι έγκυρο στην εφαρμογή COVID FREE GR.
• Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δεν θα γίνεται αποδεκτή.
• Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 4 – 17 ετών και εφόσον δεν είναι εμβολιασμένοι, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
• Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 4 έως 17 ετών που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.
• Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free GR για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια / κάρτες διαρκείας πριν από την είσοδο των θυρών.
• Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξή στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.
• Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
• Προτρέπουμε τους θεατές να έχουν προσέλθει στο γήπεδο το αργότερο έως 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
• Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.
• Μετά το τέλος του αγώνα, η αποχώρηση από το γήπεδο θα γίνεται σταδιακά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button