ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα εισιτήρια για τη Γουέστ Χαμ

Ένα ακόμα μεγάλο ματς περιμένει τον Ολυμπιακό. Μιας και στις 26 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει την Γουέστ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Εξάλλου με δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόλις ένα βαθμό μέχρι τώρα, είναι αναγκαίο να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στους Άγγλους. Τα εισιτήρια για τη Γουέστ Χαμ.

Αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων

Λοιπόν από αύριο το μεσημέρι αρχίζει, ηλεκτρονικά, η διάθεση των εισιτηρίων. Επιπλέον, από το πρωί της Παρασκευής θα είναι και στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη. Επομένως όποιοι θέλουν να είναι εκεί, ξέρουν πώς να τα προμηθευτούν. Μιας και η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για το ματς με τα «σφυριά» που διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 26/10 και ώρα 19:45, αναφέρει: «Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Πέμπτη 19/10, από τις 14:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email).

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17.

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Παρασκευή 20/10 (10:00 – 18:00), το Σάββατο 21/10 (10:00-15:00), την Κυριακή 22/10 έως Τετάρτη 25/10 (10:00 – 18:00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξή του ή μέχρι την εξάντλησή τους. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 30€, 35€, 50€, 60€, 70€, 90€, 100€, 200€ (VIP), 250€ (VVIP)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 10€ ΜΟΝΟ την Παρασκευή 20/10. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με τις ανωτέρω διαδικασίες πώλησης μέσω εκδοτηρίων, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr). Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060 ή στο [email protected].

Σχετικά Άρθρα

Back to top button