ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Τα εισιτήρια του Final-4


Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ ενημέρωσε για τους τρόπους διάθεσης των «μαγικών χαρτιών» του Final-4  Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Μετράμε αντίστροφα για την τέλεση ενός ακόμη Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας στο οποίο μετέχει τμήμα του Ολυμπιακού και φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου

Ο λόγος για την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών, όπου η επί μία διετία νταμπλούχος Ελλάδας ομάδα του Ολυμπιακού φιλοδοξεί να πετύχει το «3Χ3». Μαζί εμ τον Θρύλο μετέχουν επίσης οι ΠΑΟΚ, Φάρος Κερατσινίου και Αθηναϊκός

Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων καθώς και τα μέτρα ασφαλείας για το Final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών το οποίο θα διεξαχθεί στις 23 και 25 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από την Πέμπτη (22/03) από τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ Γλυφάδας καθώς και από τα γραφεία της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Tα εισιτήρια για τους αγώνες του Final 4 Κυπέλλου Γυναικών (23-25 Μαρτίου 2018, κλειστό «Μ. Λιούγκας», Γλυφάδα) θα διατίθενται ως εξής:

-Την Πέμπτη 22 Μαρτίου, 13:00-20:00 από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ Γλυφάδας και 14:00-18:00 από τα γραφεία της ΕΟΚ.

-Την Παρασκευή 23 Μαρτίου, 9:00-14:00 από τα γραφεία της ΕΟΚ και από το Κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

-Το Σάββατο 24 Μαρτίου, 10:00-17:00 από τα γραφεία της ΕΟΚ και 10:00-17:00 από το ΔΑΚ Γλυφάδας.

-Την Κυριακή 25 Μαρτίου από τις 10:00 στο Κολυμβητήριο Γλυφάδας.

Τα μέτρα ασφαλείας, όπως έγιναν γνωστά από την Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής:

«Η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί και από τις δύο θύρες του Γυμναστηρίου και θα καταλάβουν την κεντρική κερκίδα που βρίσκεται προς την πλευρά της οδού Φοίβης, την κερκίδα που βρίσκεται προς την πλευρά της οδού Α. Μεταξά και την κερκίδα που βρίσκεται προς την οδό Κύπρου.

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε τρεις ζώνες, περιμετρικά του Αθλητικού Κέντρου Γλυφάδας, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευτικών ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται προσκλήσεων ή εισιτηρίων.

Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο αθλητικό κέντρο Γλυφάδας ατόμων που δεν διαθέτουν ονομαστική πρόσκληση ή εισιτήριο για τους εν λόγω αγώνες, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ουσιών.

Τα άτομα που θα προσέλθουν για παρακολούθηση των αγώνων θα πρέπει να φέρουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα η διαβατήριο, πέραν της πρόσκλησης που θα κατέχουν.

Η είσοδος κάθε πανό στο γυμναστήριο θα ελέγχεται αυστηρά, ενώ απαγορεύεται και η είσοδος μεταλλικών ή ξύλινων στηριγμάτων αυτών, όπως και κράνη μοτοσυκλέτας. ΣΕ περίπτωση που αναρτηθούν πανό με υβριστικό περιεχόμενο με μέριμνα της ομάδας και κατόπιν συνεννοήσεως με την αστυνομία, αυτά θα απομακρύνονται. Από τα διαγωνιζόμενα σωματεία συστήνεται η αποφυγή διακριτικών των φιλάθλων τους κατά την προσέλευση και παραμονή τους στο κλειστό γυμναστήριο.

Οι θύρες του γυμναστηρίου για είσοδο θεατών προς τις κερκίδες θα ανοίξουν από τις 15.00 στις 23.03.2018 και από τις 13.30 στις 25.03.2018».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button