ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα εισιτήρια με Απόλλωνα Σμύρνης

Κυκλοφορούν μέσω internet  από την Τρίτη (28/11) τα «μαγικά χαρτάκια» της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 13η αγωνιστική της Super League.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας το προσεχές Σάββατο θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 13η αγωνιστική της Super League, όπου θα επιδιώξουν να πετύχουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, η οποία θα ποιστοποιήσει την αντεπίθεσή που έχου ξεκινήσει, με φόντο την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος

Με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης.

Τα «μαγικά χαρτάκια» θα διατίθενται από την Πέμπτη 30/11 έως την Παρασκευή 01/12 (10:00 – 18:00) από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», όπως και το Σάββατο 02/12, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 13ης Αγωνιστικής της Super League Ελλάδος απέναντι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” το Σάββατο 2/12 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Πέμπτη 30/11 έως Παρασκευή 1/12 (10:00-18:00), και το Σάββατο 2/12 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Τρίτη 28/11 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς)

δ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.
Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 100 (VIP) & 150€ (VVIP).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button